Harper's Bazaar Srbija

Kolekcija pidžama i posteljine brenda Jacquemus iz koje ne bismo izlazili

Kolaboracija ove francuske kuće i danskog brenda Tekla je sve što želimo ove zime

Sve čega se modni brend Jacquemus dotakne postaje zlato ove godine, počevši od saradnje sa Nikeom, koja se pokazala kao veliki komercijalni uspeh, do pop-up prodavnice koja je otvorena u septembru ove godine u Parizu. Najnovije dostignuće brenda je saradnja sa poznatom danskom tekstilnom kompanijom Tekla, koja je rezultirala novom kolekcijom posteljine, salonki i pidžama sa Jacquemus potpisom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Dizajner je nedavno na svom Instagram profilu objavio tizer saradnje sa ovim brendom i najavio da će zajednička kolekcija u prodaju krenuti 30. novembra. Mnogi fanovi oba brenda bili su oduševljeni ovom vesti, jer su se kreativni svetovi dva veoma kul imena u industriji spojili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Tekla je brend osnovan 2017. godine u Kopenhagenu, koji nudi proizvode za postizanje maksimalnog komfora u sopstvenom domu. U prvom planu je Tekla tekstil sa kojim je sve počelo i koji je i dalje glavni fokus svake kolekcije. Dizajn brenda je funkcionalan, a kvalitet beskompromisan. Komadi su razvijeni sa bezvremenskom perspektivom i napravljeni da traju, a ponuda je podeljena na posteljinu, pidžame, kućne ogrtače i peškire.

Tekst: A. N.

Foto: Jacquemus

Najnovije