Harper's Bazaar Srbija

Grozan stajling u vunenim čarapama i muškim cipelama: Šta se desilo sa Katie Holmes?!

Da li je ovo glumičin najgori outfit? Čini se da jeste i ne znamo odakle da krenemo...

Kada Katie otkrije udoban komad odeće ili obuće, ima tendenciju da ga, praktično, ne skida sa sebe. Međutim svoje najnovije opsesije, crnih mokasina, ipak bi trebalo da se okane – jer ona zaista ne ume da ih iznese. Naročito ne uz kombinaciju koju je ponela prilikom šetnje sa svojom ćerkom Suri.

Sumnjamo da je brend Acne Studios, koji potpisuje ove cipele, imao na umu da se ovaj model stilizuje uz vunene čarape (koje izgledaju poput onih zlatiborskih – popularnih na našem podneblju). Da bi stvar bila još gora ovu prilično neimpresivnu kombinaciju zaokružila je helankama – ili velikim stilskim “NE” u modnom svetu.  

Preko crne bluze i helanki obukla je oker-braon Khaite kaput sa kariranim dezenom, dok je od aksesoara ponela tamno-braon Amelia tote torbu, sa kojom je takođe viđena nekoliko puta u poslednje vreme.

Ipak, ovaj stajling ne bi odneo titulu najgoreg ikada, da za završni detalj (iako sitan, nije bio do te mere primetan) – iskrzan plavi lak na noktima.

Glumica navodno nema stlistu, ali u ovom trenutku ju je pomoć jednog po svoj prilici i te kako potrebna.

Ponekad slika govori više od svake reči, pa vam ostavljamo da pogledom na našu galeriju sami procenite jesmo li preterali ili je to nažalost ipak poznata glumica?

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije