Harper's Bazaar Srbija

Kim Kardashian novi brend ambasador Balenciage

Imenovanje Kim Kardashian za ambasadorku brenda označava novu eru za Balenciagu.

Kim Kardashian

Od najnovijih vesti iz modne industrije izdvajamo: Balenciaga je zvanično imenovao Kim Kardashian novom brend ambasadorkom, pridružujući je u svoj zvezdani klub pored Nicole Kidman i Michelle Yeoh.

Imenovanje Kim Kardashian za ambasadorku brenda označava novu eru za Balenciagu. Modna kuća, poznata po hrabrim i avangardnim dizajnima, pronalazi savršenog partnera u Kiminom modno naprednom i uticajnom stilu. Saopštenje je pratila crno-bela slika na kojoj je Kardashian u rolka-dizajnu dugih rukava.

Kimina veza sa Balenciagom duboko je ukorenjena. Ona je ulepšala njihov 51. couture show kao model i prisustvovala 2021. godine Met Gala balu u posebnoj Balenciaga odevnoj kombinaciji. Takođe, pojavljivala se u više reklamnih kampanja brenda. Stoga, ovo partnerstvo predstavlja prirodan poslovni korak za ikonu društvenih medija, čije modne odluke, uključujući i nedavne SKIMS Stretch Satin reklame, često privlače pažnju medija.

U saopštenju, Kim Kardashian izražava svoje oduševljenje novom ulogom, ističući svoj blizak odnos sa Balenciagom. Ona napominje da su dizajni ovog vrhunskog brenda bili integralni deo mnogih njenih značajnih modnih trenutaka tokom godina.

Kim Kardashian

Kim ističe Balenciaginu predanost savremenosti i zanatskom umeću, posebno pod kreativnim vođstvom Demne Gvasalije. Njen odnos sa brendom, objašnjava ona, utemeljen je na međusobnom poverenju i zajedničkoj posvećenosti pomeranja granica mode.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije