Harper's Bazaar Srbija

Komadi koje će svi poželeti da imaju ove sezone: Obucite se od glave do pete kao princeza Diana

Nakon sveopšte popularnosti serije The Crown o britanskoj kraljevskoj porodici, a potom i filma koji govori o odnosu Charlesa i Diane, bilo je pitanje vremena kada će modni brendovi pronaći direktnu inspiraciju u ovoj priči.

Lady Diana bila je poznata po nekolicini stavki: ona je bila prva “people princess” britanske krune, neposredna, nežna i otvorena u kontaku sa ljudima, kao veliki humanista i veliki ljudbitelj mode.

Diana je prekršila sve moguće royal protokole, vezane za pravilnik odevanja jedne kraljevske porodice. Nosila je ono što joj se nosi, na način na koji je samo ona mogla da iznese, a drugi da je bezuspešno kopiraju.

Novi film sa Kristen Stewart oštro kritikovan zbog mučnih scena sa princezom Dianom

Princeza u duksu i helankama? Skandal. Ne, ako ste Lady D. Džemperi sa printovima i gumene čizme? Da, na putu do prodavnice. Veliko da, ukoliko ovo kombinaciju možete da stilizujete kao Diana.

Zašto su gumene čizme glamuroznije nego što mislite?

Međutim, ukoliko nemate stav i osećaj za modu koji je imala voljena britanska princeza, onda možete jednostavno da kupite nekoliko komada iz poslednje kolekcije američkog brenda Anthropologie i budete Lady D sezone jesen 2021.

Priznajemo da je to mnogo lakše uz frizuru koju je tokom fotografisanja kolekcije nosila ova predivna manekenka, pruživši nam samo dodatnu inspiraciju da razmislimo o celokupnom Diana look-u.

Tekst: M.B.

Foto: Instagram/anthropologie

Najnovije