Kopiramo influensere: 6 trendova koji se ove zime ističu kao najaktuelniji

Vaš dobar vodič u narednom periodu!

Mrak koji svakog dana pada sve ranije i svežija jutra: to je ono što svi znamo da nas čeka do kraja godine. Ali, jedna stvar o kojoj se ne govori dovoljno jesu zimski trendovi koji počinju da budu važeći onog trenutka kada posegnete za svojom toplom garderobom.

Zimski stil može biti jednako razigran kao i onaj u toku letnjih meseci, a u ovom tekstu pokušaćemo i da vam objasnimo na koji način ovo možete da primenite u praksi. U odseku modnih trendova za jesen-zimu 2023/2024 nalaze se već provereni osnovni komadi uz dodatak tvista koji će učiniti da dobijete svežu inspiraciju za rekombinovanje ili kupovinu koja će biti izvan vaših ustaljenih pravila.

Budući da je naš posao da budemo u toku sa modnim tendencijama, to uključuje i ono što nose influenseri. I dok smo obavljali naše listanje feeda na Instagramu proteklih dana, primetili smo nemali broj uticajnih ljudi koji su veoma dobro primenjivali poslednje zimske trendove.

Mislite da je krzneni kaput – “so last season”? Ne i kada je dizajniran u svetlim bojama. Čizme iznad članka? Da, naravno, ali kakav je to ažurirani stil dobrih starih gležnjača? Više nemate ideju kakve to džempere da ponesete, a da ti modeli nisu već bezbroj puta viđeni?

Ne brinite, u nastavku smo pripremili 6 najinspirativnijih trendova za ovu sezonu, a koje će zasigurno biti vaš dobar vodič u narednom periodu!

Crni maxi kaput

Pleteni džemper V izreza

Vunena bucket kapa

Chunky čizme iznad članka

Crna rolka

Krem krznena bunda

Foto: Profimedia, Instagram

Harper’s Bazaar

Najnovije