Harper's Bazaar Srbija

Kraljica ‘pantless’ trenda: Kendall Jenner još jednom je ostavila pantalone kod kuće

I izgleda savršeno!

Kendall Jenner ponovo je ostavila pantalone kod kuće, demonstrirajući snagu pantless trenda. Manekenka je primećena u odlasku do njujorškog restorana Revelie Luncheonette u oversized košulji na svetloplave pruge, ispod koje je imala jedva primetne crne mikro biciklističke. Crnim mokasinama naglasila je preppy ton košulje, ali za razliku od njenih inače uglađenijih izgleda, ovaj je odavao energiju brzinskog jutarnjeg izlaska iz kuće.

U skladu sa svojim klasičnim ličnim stilom bez ikakvih ukrasa, manekenka je svela dodatke na minimum. Nosila je crnu kožnu torbu srednje veličine pod rukom i ovalne naočare za sunce, dok je kosu zagladila šnalom u messy punđu. Od nakita nosila je zlatnu narukvicu i minđuše.

Ovo je daleko od prvog puta da je Jenner odlučila da ostavi pantalone u ormanu. Ranije ovog leta, bila u totalnom prep stilu, uparivši svoju oversized košulju i mokasinke sa teget blejzerom. U sportskom preokretu – i možda uzimajući savet za stil od svog dečka Bad Bunnyja – dodala je outfitu New York Yankees kačket. Prošle godine, isprobala je kontroverzni izgled čarapa kao pantalona, kombinujući prozirni hulahop sa parom šiljastih crnih štikli, belom bluzom i tamnoplavim džemperom.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije