Lista modnog urednika: 10 komada u koje bi trebalo da investirate ovog februara

Činjenica da je moda cikličnog karaktera i da se trendovi iznova vraćaju, daje nam za pravo da svoje finansije bez osećaja krivice usmerimo u investiranje u vanvremenske modne komade.

Kako je februar mesec u znaku ljubavi neka nas emocije vode, otpustimo stege i zaplovimo u najuzbudljiviju šoping avanturu. Dominacija aktuelne crvene ne mora nužno da bude vasa zvezda vodilja, ali je svakako preporučljivo da vaš oramar (ukoliko do sada nije) bude bogatiji za model cluch torbice ili vanvremenski Chanel ruž u pomenutoj nijansi. Nova Intimissimi kolekcija predstavlja nezaobilaznu adresu, dok nam hulahopke neočekivanih dezena na temu ljubavi donosi Calzedonia. Sleap haljina u crnoj boji sasvim sigurno će ostati uz vas duže nego što možete i da zamislite, i možete je nepogrešivo upariti uz  Red Valentino sandalete iz liste.

Modna urednica digitalnog izdanja magazine Harper’s Bazaar izdvojila je ključne modne komade, aksesoare i   beauty proizvode u koje možete pametno da investirate ovog februara.

Piše: M.K

Photo: Promo, Profimedia

Najnovije