Harper's Bazaar Srbija

MILICA OPAČIĆ slavi 10 godina rada svog brenda MO PREMIÈRE kolekcijom za proleće/leto 2021

Zanosna, elegantna ,glamurozna i autentična – takva je nova MO devojka! Kolekcija za sezonu proleće-leto 2021 slavi 10 godina rada modne dizajnerke Milice Opačić i njenog brena MO Premiere, kojom se autorka vraća esencijalnim vrednostima svog brenda, sa potpuno novim, svežim izgledom MO devojke.

Magičan kolorit, teksture, printovi, koža, svila, šljokice – sve je to prisutno u ovoj kolekciji. Pažljivo i sa dosta strpljenja rađen je svaki komad posebno, tako da je samostalno upečatljiv, a da lako i lepo gradi celokupnu sliku kolekcije.

Kolekcija je fotografisana na dve pozadine gde je autorka želela da pokaže kako moderna žena današnjice može biti vanvremenski lepa i glamurozna. Kroz dinamiku poza i raznolikost boja prikazuje raznovrsnost komada, kojima podseća dame da za kvalitetne odevne komade ne moraju putovati van granica Srbije i da neće pogrešiti ako biraju domaći brend, za promenu. 

Svi krojevi su potpuno novi, ali ovaj put sa retro vajbom. Kao i do sada, MO devojka je sexy i samouverena, boje su iz trenda “color festival”, dakle skoro sve vedre boje duge, zelena, pink, žuta, crvena. Posebno su zanimljiva i dva printa, jedan je animal – zebra print koji je aktuelan već nekoliko sezona, a drugi je potpuno nov “strange surface” print gde je u teksturi sitan plise.

Kožni komadi izrađeni su u crnoj i vodeno srebrnoj boji, a svetlucavi, “candy glow” materijal, Milica je koristila za večernje haljine koje neodoljivo podsećaju na art deko dvadesetih.

Ovom rođendanskom kolekcijom dominiraju haljine, ali ne zaostaju ni suknje, pantalone, bluze, sakoi, jakne, topovi…

Na kampanji za kolekciju proleće-leto 2021 Milica je okupila sjajnu ekipu koju čine:

Fotografi : Luka Boskovic i Stefan Stojanov

Sminka : Sofija Petrovic 

Frizura: Dacha Hair

Stilista: Irena Jovanovic

Model: Nikolina Verkic ( Models scouting )

Instagram: @mo_premiere

Najnovije