Stilske lekcije Miloša Bikovića: Sve kreće od cipela!

Sem glumačkog talenta, poznatom glumcu niko ne može da ospori ni besprekoran osećaj za modu.

Miloš Biković danas slavi 34. rođendan. Beogradski glumac, koji poslednjih godina gradi uspešnu karijeru i u Rusiji, osim maestralno odigranih uloga – Tirketa u Montevideu, Pavela Arkadijeviča u Hotelu Eleon, Maraša u Južnom vetru, Muslima Magomajeva u istoimenoj seriji, pažnju javnosti privlači besprekornim osećajem za modu. Svaki put je obučen u skladu sa prilikom i gotovo nikad nije napravio grešku na crvenom tepihu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Poseduje laskavo glumačko priznanje “Najbolji glumac u Rusiji” za 2020 (izbor je održan pod pokroviteljstvom sajta kino.mail.ru, koji predstavlja najveću bazu podataka za filmove i serije u Rusiji i pandan je američkom sajtu IMDB), a pre nekoliko godina ruski magazin Hello proglasio ga je za ličnost od stila. Još tada je Miloš otkrio neke stilske lekcije kojih se i danas pridržava. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

– Cipele određuju ton odevne kombinacije. Engleski glumci kažu da kad nađeš cipele junaka – našao si lik. Ako znaš kakve bi cipele obuo junak koga tumačiš, onda ga zaista razumeš, pa možeš i da ga odigraš, otkrio je Biković. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Tekst: Jelena M.

Fotogafije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije