Moda / Vesti

Mlađa sestra Kate Moss, Lottie priznala je svoju panseksualnost

Manekenka je priznala da ne mari za pol ili orijentaciju osobe.

Mlađa sestra Kate Moss, Lottie je priznala sopstvenu panseksualnost. Tokom nedavnog prenosa uživo na Instagramu, jedan od pratilaca pitao je devojku da li bi želela da se zabavlja sa ženama na šta je Moss odgovorila da je panseksualka, pa joj ne smeta veza sa bilo kojim polom.

„Ja sam panseksualka i nisam protiv bilo kog pola. Plus, to se menja iz dana u dan. Zavisi s kim se upoznam“, prokomentarisala je. Istina, pre toga se u javnosti pojavljivala isključivo sa muškarcima, pa je takvo otkriće iznenadilo njene obožavaoce.

Takođe, jedna od njenih tetovaža posvećena je nedavnoj vezi sa mladićem. To je takođe priznala tokom direktnog prenosa. „Upoznala sam momka, jako me je naljutio i tetovirala sam reči „Nije tvoj“. Posle toga smo se rastali”, rekla je Lottie.

Sada je Lottie Moss slobodna, ali njene obožavateljke takođe imaju priliku da privuku njenu pažnju. Panseksualnost je vrsta seksualne orijentacije koja podrazumeva sposobnost doživljavanja romantične i seksualne privlačnosti prema ljudima, bez obzira na biološki pol i rodni identitet. Od biseksualnosti se razlikuje po tome što uključuje širi spektar potencijalnih objekata privlačenja.

Cara Delevingne, Kristen Stewart i Miley Cyrus su se takođe izjasnile kao panseksualke.

 

Pročitajte još