Harper's Bazaar Srbija

Na ulicama Pariza: Pamela Anderson u glavnoj ulozi Jacquemus Joyeux Noel novogodišnje kampanje

Jacquemus, francuska kuća Simona Porte Jacquemusa, poznata je po svojim viralnim internet trenucima. Od revija na pisti do sopstvenog venčanja, dizajner zna kako da fascinira.

Božićna kampanja brenda, objavljena pre nekoliko sati na Instagramu, nije bila drugačija. U kratkom klipu igrala je legendarna Pamela Anderson, koja je nosila belu haljinu i dramatični šešir iz kolekcije „Le Raphia“ – isti outfit koji je nosila na reviji, nekoliko nedelja ranije.

Kao i njegove prethodne revije „Le Raphia“ je bila viralna senzacija i prikazivala je modele kako šetaju kružnom, neutralnom pistom, pod kišom od rafije. Održana nedaleko od Pariza, kolekcija je pokazala njegov prepoznatljiv uzvišen dizajn, mini porubove, ležeran lan, seksi izreze i toplu paletu boja.

Pamela je bila gost iznenađenja na reviji, jer njena latentna seksualnost i status seks bombe, nesporno su u skladu sa brendom. Na snimku o kojem je reč, glumica se može videti kako vuče jelku ulicama Pariza pre nego što se zaustavi ispred Deda Mraza, povuče mu bradu i nastavi da hoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Brend nije propustio da napravi čitav editorijal sa glumicom, oblačeći je u usku pink haljinu, bež komplet, crno odelo i haljinu prekirvenu perjem. Još jedan dan, još jedan trijumfalni šik trenutak najvatrenijeg brenda u 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije