Najbolja stilska izdanja sa krunisanja Charlesa III

Royal fashion.

Neke od najotmjenijih poznatih ličnosti, šefovi država i članovi kraljevskih porodica širom sveta prisustvovali su, ove subote, zvaničnom krunisanju kralja Charlesa III u Vestminsterskoj opatiji, gde je više od 2000 gostiju svedočilo istorijskoj ceremoniji.

Iako su gosti bili besprekorno silizovani, od njih je zapravo zatraženo da inspiraciju za outfite traže u nešto neformalnijim izgledima, kao deo kraljevskog pokušaja da se razbije tradicionalnost i doda element modernizacije krunisanju.

Dakle, tijare su zamenjene različitim ukrasima za kosu, a kabasta ceremonijalna odeća je izostavljena radi opuštenijeg izgleda. Rezultat? Neki fascinantni modni trenuci od Katy Perry do princese Beatrice.

Narednog dana, sa novim kraljem i kraljicom, priređen je koncert sa nekim od najvećih zvezda današnjice u kom je uživalo hiljade razdraganih članova javnosti – njih oko 20.000 – u publici u krugu zamka Vindzor. Veče je vodio glumac Hugh Bonneville, a na scenu su izašli Katy Perry, Nicole Scherzinger I Tiwa Savage. U međuvremenu, princeza od Velsa, održala nam je lekciju o nošenju letnjeg odela (naravno, u njenom omiljenom Alexander McQueen-u).

Sumiramo utiske o najbolje obučenima na krunisanju, u galeriji ispod.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije