Zamena uloga: Kad Nicole Kidman postane Kim Kardashian

Glumica je poslednja u redu zvezda koje su postale ambasadorke brenda Balenciaga.

Osim što je najpoznatija rijaliti zvezda na svetu, preduzetnica, odnedavno i advokatica i aktivistkinja, Kim Kardashian je jedna od najvećih fashion influenserki na svetu.

Iako je njen stil, sve dok nije srela bivšeg supruga Kanyea Westa koji ju je upoznao sa važnim imenima u svetu mode, šetao između prosečnog i degutantnog, danas je jedan od najkopiranijih na planeti.

Kad je Kanye pobacao sve stvari iz njenog ormara, Kim je počela da nosi Givenchy i druži se sa tadašnjim kreativnim direktorom kuće, Riccardom Tiscijem, pa Balmain, da bi 2018. postala muza svog supruga i najčešće oblačila njegov brend Yeezy.

Zapamćena su njena pojavljivanja u kultnim komadima kuća Alaïa (kombinezon), Toma Forda iz Gucci ere, Thierry Mugler (njegovu haljinu nosila je na Met gali kada je bila jedna od najbolje obučenih zvanica, 2019. godine).

A onda je usledila Balenciaga faza, kada je postala istinska, “one and only” muza krativnog direktora kuće Demne Gvasalije. Danas je najčešće viđamo u odevnim predmetima ovog španskog brenda, u kojem, čak i onda kada ga oblači od glave do pete i prekrije čak i lice, izgleda apsolutno prepoznatljivo. 

Ali šta se desi kad stvari koje nosi rijaliti zvezda obuče glumica koja na crvenim tepisima demonstrira glamur starog doba Holivuda i vanvremensku eleganciju?

Nicole Kidman (55), koja je trenutno u Parizu, gde posećuje revije na Nedelji visoke mode, uočena je kako napušta radnju u gradu svetlosti obučena u Balenciaga široke farmerke, usku crnu bluzu, u čuvenim knife čizmama brenda i leptir naočarima koje najčešće viđamo na Kim Kardashian. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mermade Hair (@mermade.hair)

Očigledno je da Nicole Kidman, uz Kim Kardashian, ali i novije Balenciaga ambasadore kao što su Billie Eillish, Issabelle, Alexa Demie, postala novo lice španske modne kuće. 

Nakon što je otišla u Balenciaga radnju na probu kostima, Nicole e primećena na pisti, uz Kim Kardashian, Dua Lipu, Bellu Hadid i Naomi Campbell. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije