Harper's Bazaar Srbija

Nova “Metamorfoza” kolekcija Nine Rajak ostavlja bez daha

Kroz prizmu transformacije stiže nam očaravajuća Metamorfoza – poslednja kolekcija haljina za venčanje dizajnerke Nine Rajak

Metamorfoza je suština, a više od deset godina duge karijere čini modnu dizajnerku Ninu Rajak istinskim majstorom ovog umetničkog procesa. Kroz njen rad, svedočimo ne samo promeni oblika i prirode stvari, već i dubokoj transformaciji ženskih identiteta, perspektiva, životnih ciljeva i jačanju ženske emancipacije.

Kroz svoju posvećenost, stvara kolekcije koje su ne samo odraz trenutnog modnog trenda već i snažne individualnosti. Najnovija kolekcija haljina za venčanje usmerena je ka budućnosti i hrabro je inspirisana evolucijom žene. Modeli postavljaju pitanja i istražuju nove perspektive, izazivajući konvencionalna društvena očekivanja i norme.

Kroz objektiv umetničke fotografkinje Katarine Batute, Tuz Gölü postaje scena na kojoj se odigrava ne samo modna priča, već i priča o promeni u suštini života. Belina slanih površina reflektuje svetlost i simbolizuje novi početak, podsećajući nas na moć transformacije koju Nina Rajak unosi u svaki svoj dizajn.

Ručno izvedene tehnike prepliću se sa 3D štampanim panelima i inovativnim materijalima, stvarajući jedinstvene komade koji oduzimaju dah. Delikatnost, ženstvenost i razigranost provlače se kroz svaki model, istovremeno osnažujući ženu i izražavajući njenu moć stvarajući iskustvo koje transcedendtira modu.

Posetite Masarikovau 37 u Subotici i TC Galerija u Beogradu kako biste doživeli metamorfozu stila, moći i slobode.

Tim

Lokacija: Central Turkey’s Salt Lake Tuz Gölü

Foto i video: HIISHII Katarina Batuta Višekruna i Uros Višekruna

Model: Lea Davogić

Stajling: Irena Jovanović

Nakit: Goldy Jewelery – Nina Rajak Atelier custom made

Najnovije