Harper's Bazaar Srbija

Fantastična: Nova devojka Kanye Westa zna kako stilom skrenuti pažnju

Kako je u poslednje vreme pod ogromnom medijskom pažnjom zahvaljujući vezi sa poznatim reperom, šarmantna glumica odlučila je da pokaže javnosti u prilično odvažnim outfitima.

Nova godina odlično je počela za Kanye Westa, koji je nakon razvoda od Kim Kardashian, ponovo pronašao ljubav. Zato i ne čudi ogromna medijska pažnja usmerena na glumicu Juliu Fox koja je uspela da osvoji introvertnog repera. Međutim nova devojka Westa zna kako da iskoristi momenat i pozornost skrene na svoj stil.

Par se sjajno provodio preksinoć u izlasku, gde su im društvo pravili Madonna i Antonio Brown. Julia je ovim povodom nosila kožnu crop-top rolku otkrivajući čitav torzo, koju je uparila sa ekstremno plitkim pantalonama. Na ovaj način, glumica je donela prilično odvažan izgled sa neverovatnom lakoćom i veoma samouverenim stavom.

Ipak, kod ovog glumičinog stajlinga ne radi se o tome koliko je kože otkrila, već sasvim suprotno, koliko je pokrila, veoma specifičnim i zavodljivim modnim detaljem. Crnim, kožnim rukavicama prefektno je zaokružila statement outfit.

Trend nošenja kožnog para rukavica, Julia je, inače, počela da praktikuje poslednjih nekoliko nedelja (koliko je sa Kanyeom), toliko uskih da se jasno mogu videti i obrisi noktiju na prstima. I dok joj rukavice zaista pokrivaju čitavu ruku, ne možemo poreći BDSM momenat ovog komada. Estetika koja nije daleko od one koju je u mladosti praktikovala, radeći kao domino dama.

S druge strane, glumica se priključila raskošnoj grupi poznatih žena koje su posezale za rukavicama, kao savršenim aksesoarom da završe svoj stajling. Podsetimo se samo Halle Brerry u filmu “Catwoman” ili Pamele Anderson 1995. na kanskom crvenom tepihu u korsetu od kože uparenom sa operskim rukavicama. Ovaj stilski detalj nije zaobilazio ni modne piste velikih modnih brendova poput Thierry Mugler i Vivienne Westwood (za prolećnu kolekciju 1994.-te).

Bilo da ostavljaju utisak zlatnog Holivuda ili ‘pak seksi BDSM osećaj, pogledajte u našoj galeriji kako Juliji stoje.

Priredila: T. Mišović

Foto: Profimedia, Instagram

 

Najnovije