Harper's Bazaar Srbija

Novi challenge na TikTok-u: tinejdžeri se pretvaraju u Gucci modele

Na TikTok platformi korisnici često pokreću virusne izazove, od kojih je jedan #GucciModelChallenge.

Njegova suština je u kreiranju stajlinga u stilu Guccija. Tako tinejdžeri ironično traže da ih Alessandro Michele uzme kao modele za svoju reviju. Učesnici izazova stvaraju kreativne stajlinge u najboljoj Gucci tradiciji.

Počinju džemperom ili rolkom, dodaju kontrastnu košulju. Preko košulje oblače prsluk koji ne odgovara odeći i laganu jaknu. Suknja preko širokih pantalona, naravno i marama – kako to radi A$AP Rocky, sunčane naočare i sjajni ruž.

@citraamr

This one is out from my comfort zone and it’s really fun ##fyp ##guccimodel ##guccimodelchallenge ##foryoupage ##modest ##tiktokfashion

♬ original sound – unofficiallachwatson

 

Čini se da tako Alessandro Michele prikuplja stajlinge za svoje modele. Poziv na kraju svih videa kaže: „Gucci, ako ovo gledaš, dozvoli da budem vaš model“.

S obzirom na činjenicu da Alessandro Michele traži modele za svoje revije ne samo u manekenskim agencijama, verovatno će obratiti pažnju na TikTok. Stoga, svi učesnici u izazovu definitivno imaju šansu.

@anunwelcomedapper

This was a lot of fun to do! I hope you enjoyed. ##vintagefashion ##victorian ##victorianfashion ##60s ##collection ##vintageclothing ##fyp

♬ Vintage questions – hopium__

Najnovije