Harper's Bazaar Srbija

Pozvani ste na virtuelnu modnu reviju Carine Roitfeld ovog petka

CR Runway show u novom formatu!

Online modna revija logičan je sled u karantinu koji je pogodio skoro ceo svet. Organizaciju digitalne revije preuzela je Carine Roitfeld. Prošle godine Carine Roitfeld je održala prvu veliku modnu reviju CR Runway zajedno sa italijanskim brendom LuisaViaRoma u Firenci. Ove godine međunarodni modni direktor Harper’s Bazaara, udružiće se sa amfAR-om kako bi podržala inicijativu fonda COVID-19.

Ovog petka, ona se udružila sa amfAR-om još jednom za Fashion Unites, prvu ikada samostalno snimljenu modnu reviju u kojoj će učestvovati Kim Kardashian West, Hailey Bieber, Carolyn Murphy, Natasha Poly, Eva Herzigova, Ashley Graham, Anok Yai, Winnie Harlow, Stella Maxwell i Halima Aden.

Revija ima za cilj da podigne svest o istraživačkim naporima koje vodi novostvoreni fond amfAR za borbu protiv COVID-19, a istovremeno nudi 30 minuta uzbudljive zabave sa zvezdama. Na reviji će biti prikazani modeli izvučeni iz njihovih ormara i video-konsultacije sa Carine Roitfeld, kao i poruke zahvalnosti radnicima na prvoj liniji fronta – „svim medicinskim sestrama, lekarima, vozačima kamiona, radnicima u prehrambenim prodavnicama i svima ostalima koji su nastavili da pomažu ljudima tokom ovog neviđenog vremena.“

Naravno, priprema modela za pistu dok traje socijalna distanca je pravi izazov. Sam McKnight i Tom Pecheux pružiće smernice modelima, ali devojke će morati same da se pobrinu za šminku i frizuru. Svi učesnici će defilovati uživo od kuće. Emitovanje će se odvijati na YouTube kanalu.

Domaćin online događaja biće Derek Blasberg.

Najnovije