Harper's Bazaar Srbija

Praznična haljina Kendall Jenner postala je predmet svačijih želja

Da li je kasno da je stavimo na šoping listu party haljina?

praznična haljina kendall jenner

Porodica Kardashian još jednom je pokupila sve ovacije i pažnju javnosti tokom božićne proslave. Pored fascinantne dekoracije, koju je Kim upriličila u svom domu pretvarajući ga u mini Alpe, prednjačili su i sa prazničnim outfitima. Kendall Jenner posebno se istakla na zabavi svoje sestre, izgledajući fenomenalno u haljini koja je prizivala viziju starog Holivuda.

Manekenka se pojavila u, možda najelegantnijoj, crnoj midi haljini, dugih rukava, uske siluete i belog krzna na ramenima i na samom porubu haljine, koju je specijalno izradio brend 16Arlington. Impresivna haljina zapravo je replika kreacije Louise Feraud, predstavljene na haute couture reviji za F/W 1997. godine.

Detalji kojima je Kendall zaokružila svoj praznični glamur, podjednako su bili zadivljujući i uključivali su crne štikle brenda Gianvito Rossi, dijamantske minđuše i dijamantski prsten. Frizurom je ispratila retro vajb, skupljajući meke lokne u sofisticiranu punđu, dok je makeup bazirala na smokey-eye tehnici, ružičastim usnama i praznično-crvenim noktima.

Foto: Profimedia,Instagram

Harper’s Bazaar

Najnovije