Harper's Bazaar Srbija

Kako da nosite prolećni džins poput Sienne Miller?

Holivudska slatkica otkriva još jednu tajnu formulu ležernog street style-a.

Ulogom u filmu „Factory girl“ davne 2006., gde je oživela muzu Andy Warhola, čuvenu it devojku 60-ih Edie Sedgwick, Sienna je utvrdila svoju popularnost ali i titulu it devojke i u privatnom životu. Svako njeno pojavljivanje, bilo da je street style ili red carpet u pitanju, ispaćeno je modnim ovacijama, što je bez sumnje svrstava među najbolje odevenim zvezdama današnjice.

Prolećna sezona uveliko je pred nama i Sienna ima odgovarajuće stilsko rešenje za ležeran dnevni šik. Sunčan dan u Los Anđelesu glumica je iskoristila za šetnju, donoseći nam još jednu prolećnu outfit inspiraciju u teksasu od glave do pete.

Favorit sezone – džins, holivudska slatkica ponela je na efektan način. Teksas jaknu klasičnog kroja u indigo-plavoj nijansi uklopila je sa svetloplavim farmerkama ravnih nogavica. Braon majicom sa crnim porubom, te Burberry bucket torbom sa prepoznatljivim kariranim uzorkom brenda i braon sandalama sa kitten potpeticama donela je blagi kontrast outfitu.

Šik detaljima u vidu Ray Ban naočara za sunce, zlatnom ogrlicom i zlatnim satom, zaokružila je čitav stajling. Posetite našu galeriju za potpuni utisak ovog savršenog prolećnog izgleda.

Foto: Instagarm

Priredila: T.M.

Najnovije