Harper's Bazaar Srbija

Promenila je samo jednu stvar i izgleda bolje nego ikad

Predstavljamo novi seksi izgled Anne Hathaway.

Romantična i nežna Anne Hathaway uvek je bila adekvatno obučena za crveni tepih. Ali, od kada je promenila stilistu – sa Lawa Roacha prešla na Erin Walsh – Anne se pojavljuje u toaletama koje više odgovaraju njenom senzibilitetu.

Iako je Roach vrhunski stilista – zaslužan je za Zenday-jin proboj na modnoj sceni i reoblikovanje imidža Céline Dion, Walshova mnogo više pažnje obraća na unutrašnju ličnost osobe koju stilizuje. 

Walsh je uvidela da kuća Valentino ima komade koji se savršeno pristaju Anneinoj figuri, da mikro trendovi posebno igraju za nju. Zahvaljujući Walshovoj Anne je nosila retro komade iz šezdesetih godina koje su dizajnirale kuće Gucci i Louis Vuitton, počela je da stavlja cat-eye naočare i obuva platforme.

Kada se pojavila na crvenom tepihu u Kanu u Armani Privé haljini, upisala se u modnu istoriju, a sve zato što je, kako je Walsh kasnije otkrila, imala bezrezervno poverenje u svoju stilistkinju, koja je dobro poznaje privatno. 

Walsh ne stilizuje glumicu samo za pojavljivanja koja podrazumevaju “black tie” dress-code, već i za trenutke u kojima ide u šoping, luta ulicama, ide na dnevne događaje (sve prilike u kojima bi mogli da je uslikaju paparaci). Ona u tim trenucima izgleda opušteno, deluje kao da joj je ekstremno udobno u onome što nosi, samouverena je, što automatski znači seksi.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije