Harper's Bazaar Srbija

Rihanna se vratila na crveni tepih sa novom stilskom porukom

Koliko smo samo čekali na ovo!

Nakon što je najavila svoj dugoočekivani povratak muzici sa vodećim singlom za Black Panther: Wakanda Forever, koji izlazi ovog petka, Rihanna se vratila na crveni tepih dokazujći da je moda i dalje njen glavni prioritet.

Pridruživši se svojim kolegama iz Crnog Pantera, uključujući Lupitu Nyong’o, Michaelu Coel i Danai Guriru, Rihanna se pojavila na događaju u Rick Owens haljini personifikujući snagu.

Dizajn, kao deo poetske kolekcije brenda za jesen 2022 – koja je pokazala mekšu stranu njegove tipično anarhične vizije – bio je u potpunom skladu sa temama hrabrosti i optimizma iz filmske franšize. Dodatnu dramu unela je bež rukavicama, štiklama špicastog vrha i statement Revza naušnicama ispod njene ležerno rasčupane kose.

Rihanna je u ovom trenutku mogla da odabere bilo kog dizajnera, ali tihi, proganjajući lirizam u srcu brenda Owens bio je savršen za ovog tvorca dorbog ukusa koja nikada ne ide lakšim putem.

ASAP Rocky, poznat po vojničkom stilu, prigrlio je Rihannin šljokičast izgled, koordinirajući ga sa svojim pritajenim street style ekvivalentom.

Posetite galeriju za sve fotografije.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije