Harper's Bazaar Srbija

Sezona venčanja je otvorena: Kako da budete najbolje obučena gošća?

gde u shopping!

Postoje različiti faktori koje treba uzeti u obzir kada birate odeću za važan događaj poput venčanja bliskih ljudi – mesto održavanja, pravila oblačenja, čak i koliko dugo će ceremonija trajati – ali tu je i vreme. To obično znači da razmislite o jakni za slučajne hladne frontove i kišobranu za pljuskove. Ali ako prisustvujete venčanju ovog proleća ili leta, sunčani intervali i toplo vreme bi trebalo da su na vašoj strani.

Uzimajući sve to u obzir, pobrojali smo najbolje opcije za savršen izgled jedne gošće na venčanju. Šik krojevi koji uključuju vibrantne boje i različite modele sakoa, te kombinezoni laskaće onoj grupi devojaka koje nisu ljubitelji haljina. S druge strane, postoji na desetine divnih toaleta koje možete odabrati kod high-street brendova. Od prozračnih materijala do svile i šifona, zaista smo razmaženi izborom.

Fokusirajući energiju na najbolje od najboljih komada, klikom na galeriju dobićete svu inspiraciju za savršene outfite gošći na venčanjima, koja vam je ikada mogla zatrebati.

Foto: Profimedia, Promo

Priredila: T.M.

Najnovije