Sofia Coppola o tome zašto je Chanel torba i dalje in

"Novi" Chanel nema ništa manji značaj od "starog".

Moj lični stil je inspirisan filmovima koje geldam. Obožavam Romy Schneider u Viscontijevom filmu The Job. Kostime je radila Chanel. Takođe volim glumice Anouk Aimée iCapucine jer su uvek izgledale prefinjeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chanelofficial

Tokom dobro poznate situacije tokom čitave 2020. godine živela sam u trenerkama i starim Levi’s farmerkama. Boravila sam u Nappa dolini, gde sam odrasla i iskreno nisam očekivala da ću biti van grada toliko dugo, tako da sam nosila relativno mali broj odevnih komada.

Osim platnene vrećice, torbu nisam ni nosila. U maju sam proslavila rođendan i htela sam da se počastim nečim, te sam odlučila da kupim Chanel 11.12 tašnu od teget-ružičaste pletenine. Mislim da je slatka i u isto vreme šik, i samim tim savršen detalj za povratak u grad i društvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chanelofficial

Volim da razmišljamo odlasku u Njujork i Pariz i nošenju lepih stvari i tašni. Čak i kada imam neku jednostavnu odevnu kombinaciju, dobra tašna bude savršen detalj. Dopada mi se što Chanel radi klasične modele tašni u zabavnim i mladalačkim materijalima. Manje su ozbiljne, a opet su značajne da ih jednog dana dam ćerkama da ih nose. Poslednjih par godina, upravo zahvaljujući pomenutom kovidu, shvatila sam da je zaista značajno kupiti manje, a kvalitetnije.

Tekst: Redakcija magazina Harper’s Bazaar

Foto: Profimedia

Najnovije