Harper's Bazaar Srbija

“Specijalni” sat princeze Diane i odeća od 382 hiljade dolara

Meghan Markle je kritikovana zbog novih fotografija!

Ovo je prva zvanična foto sesija vojvoda nakon odricanja od kraljevskih titula. Meghan Markle i princ Harry učestvovali su u snimanju za američki časopis Time, koji jednom godišnje navodi 100 najuticajnijih ljudi na svetu.

Srećni par je za fotografisanje izabrao klasične stajlinge. Princ Hary je nosio belu košulju i odelo, dok je Megan nosila laganu majicu i crni blejzer. Ali stajling vojvotkinje nije tako jednostavan kao što se čini na prvi pogled: već je dobila nalet kritika zbog činjenice da njena odeća košta više od 382 hiljade dolara.

Njen zglob krase Cartier narukvica i sat – vredni 23.000 dolara. Štaviše, ovaj sat je daleko od uobičajenog: nekada je pripadao majci princa Harryja, samoj princezi Diani. Odelo, koje je Meghan Markle već nosila za svoj prvi kraljevski večernji prijem, pripada brendu Alexander McQueen – a cena je 2.800 dolara. Ali najskuplja stvar je naravno njen venčani prsten koji košta 350 hiljada dolara.

Meghan i Harry sve češće učestvuju u društvenim događajima, raspravljajući o različitim relevantnim temama. U novom „TIME100 Talk“, Meghan i Harry su odlučili da podele svoje stavove o poboljšanju digitalnog sveta i zaustavljanju širenja mržnje na društvenim mrežama.

Najnovije