Harper's Bazaar Srbija

Svečano otvaranje filmskog festivala u Dovilu uz Chanel ambasadore

46. ​​američki filmski festival u Dovilu otvoren je u petak, 4. septembra.

Među zvezdama na crvenom tepihu prva se pojavila predsednica žirija, Vanessa Paradis.

Zbog pandemije Covid-19, mnogi američki filmski stvaraoci i glumci nisu u mogućnosti da prisustvuju događaju na severu Francuske i ovo je možda najjedinstvenije izdanje festivala u istoriji.

Vanessa Paradis je ambasador Chanela i zato se pojavila na otvaranju događaja u total look-u luksuznog brenda – nosila je nežnu svilenu haljinu sa ružičastim perjem iz kolekcije Paris-31 rue Cambon Métiers d’Art collection, a prirodni stajling i šminka učinili su izgled još romantičnijim.

Vanessa je odeću dopunila velikim priveskom i narukvicom koju je Chanel izradio posebno za nju, kao i zlatnim cipelama sa mašnom – koje su izrađene po meri. Čini se da je glumica dobila romantični stajling u duhu moderne Pepeljuge.

Festivalu je prisustvovala i Ana Girardot. Francuska glumica je nosila crnu haljinu od kašmira iz kolekcije Ready-to-Wear jesen/zima 2020/21. Stajling je upotpunila CHANEL torbom i cipelama.

Astrid Berges-Frisbey, francuska glumica je odabrala svilenu bluzu iz kolekcije Chanel Ready-to-Wear jesen/zima 2020/21 i crnu svilenu suknju iz iste kolekcije. Stajling je finiširala cipelama Chanel i aksesoarima poznate modne kuće.  

foto:Chanel

Najnovije