Harper's Bazaar Srbija

Najsenzacionalniji izgled trudne Rihanne

Providnom Dior haljinom podigla je trudnički stil na veoma, veoma viši nivo.

Kada je Rihanna kročila na ulice Pariza, svet se zaustavio na trenutak. Fenty kraljica odlučila je da igra igru nadmoći sa samom sobom kada je trudnički stil u pitanju. Da li je u tome uspela? Apsolutno.

Omiljena “loša” devojka, zauzela je svoje mesto u prvom redu na Dior reviji za kolekciju jesen/zima 2022 na Nedelji mode u Parizu, obučena u crnu, providnu negliže Dior haljinu od čipke, poentirajući trend nošenja odeće za spavanje i napolju. Preko je nosila kožni trench prsluk, dok je outfit završila lakovanim čizmama do kolena sa tankom štiklom i srebrnim nakitom.

Providni Dior look kojim nas je pevačica oborila sa nogu, podsetio nas je na trenutak ranije, kada je učinila isto, pojavivši se na CFDA u svetlucavoj “naked” haljini Adam Selman-a. Sedam godina kasnije, Riri je i dalje nepokolebljiva u serviranju senzacionalnih trendova – umesto klasične likre za trudnice, ona će poneti Off-White PVC, zašto bi prikrivala stomak džinsom za “baby bump” kada su tu Balenciaga farmerke niskog struka?

Posetite našu galeriju i pogledajte kako je Rihanna još jednom nadmašila samu sebe.

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović

Najnovije