Harper's Bazaar Srbija

Valentino Escape – kolekcija inspirisana letom 70-ih

Valentino predstavlja kolekciju torbi, sandala i modnih dodataka u limitiranom izdanju.

Capusle kolekcija Valentino Escape inspirisana je stilom 70-ih. Pierpaolo Piccioli crpeo je inspiraciju iz arhiva kuće reinterpretirajući otiske u stilu tapiserije, karakteristične za sedamdesete godine sa paletom živih boja i naizmeničnim motivima geometrijskog logotipa. Kolekcija je dizajnirana za odmor u najekskluzivnijim morskim letovalištima na svetu.

Slamnati šeširi, šalovi i peškiri za plažu, prostrane torbe, espadrile sa platformom i sandale sa niskim potpeticama – svi komadi iz kolekcije ispoljavaju šik duh 70-ih sa detaljima u vidu resica, kao i živopisnim printovima i natpisima s imenima gradova u kojima će se u prodaji pojavljivati ekskluzivni dodaci ograničenog izdanja.

Modni dodaci sa imenima gradova biće dostupni u buticima brenda Valentino na Kapriju, Porto Červu, Sen Tropeu, Kanu, Forte dei Marmi, Honoluluu, Mikonosu i Majamiju. Kolekcija capsule Valentino Escape takođe uključuje haljine, marame i kupaće kostime, a sve će biti dostupno na sajtu Mytheresa.com i u odabranim buticima brenda Valentino.

 

 

Najnovije