Harper's Bazaar Srbija

Valentinov novi digitalni projekat posvećen je Palazzo Mignanelli

Modna kuća Valentino otvara vrata svog istorijskog sedišta kroz ilustracije Joane Avillez.

Neverovatan svet Valentina više nije samo sačinjen od haljina od kojih zastaje dah i lokacija iz snova. Zapravo, modna kuća Valentino otkriva još jedan delić svog magičnog univerzuma, otvarajući javnosti vrata svog istorijskog sedišta, renesansne Palazzo Mignanelli, koja je od 1967. godine bila sedište kuće koju su osnovali Valentino Garavani i Giancarlo Giammetti.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Joana Avillez (@joanaavillez) onSep 9, 2020 at 9:29am PDT

 

Zahvaljujući novom interaktivnom digitalnom projektu Valentino brenda, moguće je zaroniti u magični svet Valentina u društvu veselih animacija Joane Avillez, njujorške umetnice koja je redizajnirala fasadu i prostorije rimskog sedišta kako bi otvorila vrata – praktično – javnosti.

Divan atelje može se lako posetiti na sajtu valentino.com, gde korisnici mogu da pretražuju i istražuju Valentino univerzum, između istorije i iznenađenja, kvizova i arhiva. Za sada je moguće posetiti sedam soba, a u budućnosti će se dodavati i druge.

Polazimo od studija kreativnog direktora Pierpaola Picciolia, gde video snimci govore o njegovom kreativnom procesu i izboru odevnih predmeta koji definišu njegovu garderobu. Za tu priliku Valentino je kreirao posebnu kolekciju koja se prodaje ekskluzivno u sobi “Chez Maison Store” i koja uključuje dukseve i majice ograničene serije koje je dizajnirala Joana Avillez.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) onSep 8, 2020 at 6:45am PDT

Najnovije