Harper's Bazaar Srbija

Wedding outfiti Sofie Richie definicija su savršenog letnjeg stila

Stylish venčanje na jugu Francuske donelo je neke veoma stylish outfite neveste.

U danima koji su prethodili venčanju Sofie Richie i Elliota Graingea na jugu Francuske, nevesta je debitovala u nizu impresivnih outfita, kao divnoj uvertiri za veliki dan o kome bruji internet. U hotelu du Cap-Eden-Roc u Cap d’Antibesu priređena je zabava pred venčanje, a Sofia, stilizovana od strane Liat Baruch, veću pažnju privukla nam je pre-weeding izgledima od same venčanice.

Uklapajući se u ekskluzivno primorsko okruženje, komadima kao što su arhivska Chanel haljina iz S/S 21 kolekcije, beli lanen Posse set, Khaite maxi haljina i mini Proenza Schouler haljina dobrodošlice, mlada je definisala cool eleganciju letnjeg stila za sezonu pred nama.

Matchin set

Posse laneni komplet savršeno se slaže sa Chanel torbom i satenskom mašnom za kosu.

Stil sa juga Francuske

Sofia postiže estetiku Francuskinja sa juga plavom prugastom Proenza Schouler haljinom, koja se nosi sa Hermes Kelly torbom.

Maxi haljina

Za šik, monohromatski izgled, nevesta je uparila Khaite maksi haljinu sa resama, zajedno sa potpeticama špicastog vrha i drvenom Chanel torbom

Izgled koji poručuje – dobrodošli

Za svoj izgled dobrodošlice, mlada se odlučila za Proenza Schouler haljinu sa kragnom dovršenu smelim dugmadima, koju je nosila sa ružičastim Chanel cipelama sa šljokicama i torbom duginih boja.

Arhivski Chanel

Sofia se potpuno stopila sa okruženjem, kombinujući gornji deo kupaćeg kostima sa Chanel haljinom.

Something blue

Nešto plavo Sofia je digla na viši nivo, noseći Khaite haljinu nežno plavog tona uz Olympia Le-Tan klač.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije