Harper's Bazaar Srbija

Zara lansira liniju donjeg veša

Kolekcija će sadržati 125 predmeta!

Španski gigant Zara lansira svoju prvu liniju donjeg veša.

Kolekcija će sadržati preko 125 predmeta, uključujući grudnjake, bodije, pidžame, spavaćice, majice, helanke i dodatke poput maski za spavanje i čarapa od kašmira. Cene nove linije kreću se od 17,90 dolara za gaćice, pa do 199 dolara za svilene pidžame.

Svi modeli su dostupni u crnoj, beloj, ružičastoj, bež, sivoj i raznim nijansama braon boje. U zvaničnoj izjavi, predstavnici Zare naglasili su da je kolekcija prvobitno „zamišljena i napravljena sa stanovišta apsolutne udobnosti, u kombinaciji sa izvrsnim elementima čipke, satena i tila“. Takođe su dodali: „Ženstvenost se ovde otkriva kroz ležerniji pristup. Te stvari su stvorene tako da se mogu nositi od jutra do mraka“.

Lansiranje ove linije vrlo je pravovremena odluka za kompaniju. Mnogi kupci širom sveta i dalje rade od kuće, a drugi talas karantina započinje u većini evropskih zemalja. To znači da većina kupaca sada više voli donje rublje i kućnu odeću umesto odeće i modnih dodataka. Takođe ranije, predstavnici kompanije najavili su spremnost da tokom dve godine ulože oko 3 milijarde evra u uspostavljanje onlajn poslovanja.

Najnovije