Jennifer Aniston odgovara na glasine da uskoro postaje majka

U poslednjih nekoliko dana u međunarodnoj štampi bilo je mnogo članaka o tome kako Jennifer Aniston konačno postaje majka.

Otkriveno je da usvaja devojčicu iz Meksika. Međutim, čini se da se ništa od ovoga neće desiti. Američka mreža TMZ kontaktirala je holivudsku zvezdu u vezi sa tim pitanjem i ona je odgovorila da su glasine lažne.

Prema izveštajima, voljena „Rejčel“ tokom snimanja rimejka popularne serije „Prijatelji“ rekla je kolegama da očekuje da će birokratija biti završena i da će usvojiti devojčicu iz meksičkog sirotišta. I dok su se mnogi radovali što će Jennifer Aniston postati majka, u onome što je objavljeno nema osnova za istinu.

Ovo nije prvi put da je Jennifer Aniston predmet glasina koje se tiču njenog ličnog života, posebno nakon razvoda od Brada Pitta 2005. godine, zatim od Justina Therouxa 2017. U intervjuu 2017. godine, 52-godisnja glumica je rekla: „Mislim da bi najbolji snimak bila moja fotografija sa rukom na stomaku, uz opis: 'Napokon trudna!' “

U drugom intervjuu 2020. godine, rekla da je i dalje otvorena za ideju o rađanju dece. Dok ju je Sandra Bullock pitala kako zamišlja svoju budućnost, rekla je: „Nije toliko važno ono šta radim, već je slika u mojoj glavi ona gde čujem okean, gde vidim okean. Čujem smeh, vidim decu kako trče okolo, čujem zvuk kockica leda u čaši, osećam miris hrane koja se priprema. Ovo je srećna slika koju imam na umu."

Dakle, iako vest o usvajanju devojčice nije tačna, tačno je to da je snimanje završeno i da ćemo ponovo videti omiljene „Prijatelje“ u novim epizodama.

foto:marieclaire

Pročitajte još

Pročitaj još