Nostalgično se prisećamo najlepših poznatih parova iz devedesetih

Pročitaj još

Met Gala 2021: Saznajte šta je ovogodišnja tema najpoznatijeg bala

Met Gala će se održati u septembru 2021, a ovo je tema ovogodišnjeg bala.

Najlepše modne kreacije filmskog festivala u Kanu

Tada se nekoliko godina održavao Filmski festival u Veneciji, a ministar obrazovanja Francuske, Jean Zay, bio je uveren da je njegovoj zemlji potreban sličan događaj. Prve filmske nagrade trebalo je da budu dodeljenje 1939. ali je zbog Drugog svetskog rata, festival otkazn. Samo 7 godina kasnije, francuska vlada se ponovo vratila ovoj napuštenoj ideji.

Poznate ličnosti i njihovi preslatki kućni ljubimci

Neki od njih, poput Kaye Gerber i Care Delevingne su svoje kućne ljubimce usvojile upravo sada i zbog pandemije korona virusa, dok ima i onih zvezda koje ljubav prema životinjama gaje i neguju odavno. Na primer, nemački ovčar Colombo redovno pozira sa svojom vlasnicom Emily Ratakovsky, koja svaki put kad ga izvede u šetnju, izgleda besprekorno, jedan od njenih stajlinga možete pronaći OVDE.

4 omiljene knjige holivudskih zvezda

Ne sumnjamo da će vaša dnevna rutina kod kuće podrazumevati da trenirate, pripremate obroke, gledate filmove i serije, ali mogli biste da odradite i još po nešto. Recimo, naučite neki novi jezik, ili savladate osnove programiranja, ili pak naučite da šijete i slično.

Šta poznate ličnosti rade u samoizolaciji?

Poput ostatka sveta, i poznate ličnosti poštuju trenutni karantinski period. I ne samo da se pridržavaju pravila da ne napuštaju svoje domove, već se trude da putem društvenih mreža olakšaju ovo vreme ostalim ljudima.

Od Grace Kelly do Lady Di: kako su poznate dame nosile farmerke

Poznate ličnosti su ih takođe naprosto obožavale! One su nam pokazale da jednostavan par farmerki može biti najbolji prijatelj i na putovanjima, sastvani deo elegantnog stajlinga i mnoštvo drugih sličnih primera. Zato nije inznenađujuće što su farmerke omiljeni odevni komad već vekovima.