Sex & The City: koja glumica je trebalo da glumi Carrie Bradshaw?

Verovatno bismo razgovarali o sasvim drugoj seriji da je ona izabrana umesto Sarah Jessice Parker.

Bez obzira da li nam se sviđa njen stil ili ne, niko ne može poreći da je Carrie Bradshaw ikona televizijskog stila. Glavni lik serije Sex & the City godinama je u panteonu sa najomiljenijim junakinjama svih vremena. I naravno, nismo mogli da zamislimo da Carrie izgleda drugačije nego Sarah Jessica Parker koja ju je otelotvorila.

Pa ipak, tvorac serije Darren Star je zamislio potpuno drugačije, budući da je glumica koju je tražio na audiciji za ulogu u početku bila Christin Davis, koja je na kraju glumila Charlotte.

Sarah Jessica Parker u vreme produkcije serije nije bila prvi izbor za glavnu ulogu, jer su producenti smatrali da je profil stvorila svojim prethodnim radom (kao u filmovima Honeymoon in Vegas i Mars Attacks), a ona sama u početku nije bila previše oduševljena idejom da se poistoveti sa serijom u kojoj je seks bio glavna tema. Christine Davis se činila boljim izborom.

Međutim, kada je Davis videla da je uloga zbog koje je pozvana u scenariju opisana kao žena „sa telom Heather Locklear i umom Dorothy Parker“, odlučila je da joj nije toliko stalo - tačnije da to nije uloga za nju.

Darren Star pristao da joj da drugu ulogu, ali upozorio ju je da Charlotte nije glavni protagonista serije. Međutim, glumica, koja je bila fascinirana osetljivošću koju je odlikovala u liku junakinje, insistirala je... a nastavak priče već znate.

foto:Pinterest

Pročitaj još

Julia Rosa - U ritmu cveća

Julia Rosa je internacionalni model, glumica, operska pevačica i bivša Miss Austrije. Preselila se u Tokio i pet godina glumila u uspešnoj humorističkoj emisiji.

Jennifer Lopez provodi vreme sa Benom Affleckom - i čini se da ponovo imaju aferu

Izgleda da se Jennifer Lopez već oporavila od nedavnog raskida sa Alexom Rodriguezom.

Intervju sa Tijanom T: Muzika će uvek preživeti

Pariz ima Ajfelov toranj, London Big Ben, a Beograd žurke. Naš klabing je sve poznatiji u Evropi i iznedrio je zvezde moderne scene - jedna od najvećih je svakako Tijana T. Devojka koja je karijeru počela tokom NATO bombardovanja i čija je muzika nastala kao adolescentski simbol pobune uspela je da osvoji DJ pultove najprestižniji svetskih klubova.

Pharrell Williams je upravo otvorio prelep novi hotel u Majamiju

Pevač, tekstopisac, producent i modni dizajner Pharrell Williams upravo je otvorio hotel „The Goodtime“ na South Beachu na Floridi.

Milena Radulović: Obožavam život u koferima

Hrabra i talentovana glumica Milena Radulović ima samo 26 godina i već zavidnu filmsku i pozorišnu karijeru.  Nakon što je u svoju biografiju uvrstila brojne naslove filmova i predstava koje su snimane u Srbiji, Milena je krenula u osvajanje ruskog tržišta, a nedavno je izašao i film Superdeep u kom ona igra glavnu ulogu. Na kafi sa perspektivnom glumicom smo porazgovarali u izazovima života na dva mesta, razlikama domaće i ruske filmske produkcije, kao i o njenim planovima za budućnost.  

10 kontroverznih stajlinga Barbre Streisand zbog kojih je postala ikona stila

Poznata glumica i pevačicica je proslavila 79. rođendan.