Harper's Bazaar Srbija

Emily Ratajkowski pokreće podcast

Manekenka će dva puta nedeljno voditi svoj program, a imaće i slavne goste.

Emily Ratajkowski, poznata po svojim zanosnim oblinama, liniji kupaćih kostima i knjizi eseja My Body, najavila je, na instagram profilu, svoj podcast High Low With Emrata.

Manekenka kaže da će u svom podcastu  “diskutovati o svemu, od politike i feminizma, preko seksa i TikToka”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Podcast će producirati Sony Music, a po dve epizode, koje će se emitovati utorkom i četvrtkom, moći ćete, od prvog novembra, da pratite na Spotify i Apple Podcasts kanalima. U prvoj epizodi Emili će, kako je obećala, razgovarati sa slavnim gostima, svojim prijateljima, ljudima kojima se divi o aktuelnim društvenim temama, a četvrtkom će emisiju voditi u formi monologa i ispitivaće sve fenomene današnjice koji je diraju.

Fanovi će takođe moći da učestvuju u kreiranju Emilynog sadržaja tako što će se pisati komentare, slati predloge na svim njenim kanalima, a moći će i da učestvuju u trećoj epizodi tako što će se, za početak, prijaviti na njenom kanalu, a onda uživo postavljati pitanja i davati komentare.

Ratajkowski je vesti podelila na instagramu, rečima “Tako je, konačno imam podcast. Upoznajte High Low! Dve epizode nedeljno, svakog utorka – intimni razgovori sa specijalnim gostima, uključujući slavne ličnosti, neverovatne autore, moje bliske prijatelje i ljude kojima se divim. Svakog četvrtka, donosim vam jednu monolog epizodu, gde ću odabrati neku temu ili pitanje koje me zanima i uroniću u to – diskutujući o svemu, od politike i feminizma preko seksa i TikToka. Veoma sam uzbuđena!”

U intervjuu koji je dala magazine Variety, manekenka je otkrila da podcast, emisija koju želi da producira i pravi pod svojim uslovima, predstavlja prirodni progres za nju. Da je raduje što će moći da uroni u teme koje je zanimaju i to u formatu koji je uzbudljiv.

– Ne želim da šou bude pretenciozan, ali želim da pričam o stvarima koje me zanimaju i koje smatram važnim.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije