Bivši lični trener Adele podelio je 3 jednostavna koraka za transformaciju vašeg tela

Adele je prilično uzburkala internet kada je ove godine podelila fotografiju na svoj 32. rođendan - prvu koju je objavila na Instagramu 2020. godine.

Izgubivši 45 kilograma tokom poslednjih nekoliko godina, pevačica je privukla puno pažnje zbog svog novog izgleda, a mnoge poznate ličnosti su komentarisale fotografiju poznate pevačice:

Chrissy Teigen je napisala: „Da li se šališ sa mnom“, dok je  Rita Wilson dodala: „Izgledaš prelepo!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Iako je fotografija podstakla debatu na društvenim mrežama - za i protiv oko njenog gubitka kilograma, jedna osoba koja je branila mršavljenje Adele bio je njen bivši lični trener Pete Geracimo.

Geracimo je radio sa Adele četiri godine, sve dok se 2016. nije preselila u Los Anđeles.  Otkrio je savete koji bi vam mogli pomoći da transformišete svoje telo a la Adele, kao i o tome kako je vežbao sa mega-zvezdom.

3 koraka do uspeha u transformaciji tela

Geracimo (48) kaže da je najvažnije što treba imati na umu na bilo kom fitnes putovanju ne požurivati proces.

„Moj glavni savet svima koji žele da naprave zdrave promene je da budu u potpunosti posvećeni celom procesu, a pre svega da budu strpljivi“, rekao je za Insider. "Brzi rezultati obično su prolazni. Spori i postepeni obično traju duže."

Ako vas je novi izgled Adele inspirisao, dobra vest je da Geracimo kaže da transformacije „zaista nisu toliko komplikovane“.

„Sve što je potrebno je vera u sebe da to možete, doslednost u svojim postupcima i disciplina u svojoj rutini“, rekao je.

Tri ključna faktora koja će odrediti vaš uspeh, prema Geracimu:

  • Dobro uravnotežen, inkluzivan plan ishrane
  • Redovno vežbanje, ubrzavanje rada srca i izlazak van zone udobnosti.
  • Odgovarajući miran san kako bi se vaše telo i um oporavili.

Biti zdrav je „lakše nego što mislite“

"Na kraju, vežbanje treba da poboljša i dopuni naš svakodnevni život olakšavajući svakodnevne zadatke“, rekao je. "Verujem da se izbor vežbanja mora prilagoditi osobi, a ne obrnuto. Nema smisla prisiljavati nekoga da nešto učini ako u tome nema radosti - to je mučenje." Geracimo veruje da u vežbanju mora biti elementa zabave, zbog čega su njegovi treninzi "puni smeha".

Smatra da treba izbegavati bilo šta zamršeno, bilo u ishrani ili vežbanju. „Promovišem realni trening i ishranu“, rekao je Geracimo. „Ne zagovaram prečice ili brza rešenja, ali radim na dugotrajnim rezultatima.

"Isto je i sa ishranom. Ne promovišem suplemente, tablete, praškove ili napitke. Više volim pravu hranu i zdrav i raznovrstan način ishrane. Lakše je nego što mislite."

Geracimo je trenirao Adele 2 do 3 puta nedeljno. Možda i iznenađujuće, Geracimo je rekao da je Adele bilo teško da u svoj raspored ubaci vreme za vežbanje.

„Zbog toga ko je ona, vreme zakazivanja bilo je nezgodno jer su je uvek vukli na više strana“, rekao je. „Dobra nedelja bila je ona kada smo se videli dva do tri puta.“

Kada je Geracimo uspeo da privuče Adele na sesiju, održavao je različite treninge. Treninzi sa Adele varirali su od rada sa telesnom težinom do boksa. Bilo je tu i dobrog kardio treninga - rekao je Pete.

Nekoliko dana nakon što je Adele objavila rođendansku fotografiju na kojoj je izbila oluja oko njenog gubitka kilograma, Geracimo je napisao dugačku poruku na Instagramu u odbranu svoje bivše klijentkinje, rekavši da je "obeshrabrujuće" čitati toliko negativnosti.

Rekao je Insajderu da se „oseća primoranim“ da podseti ljude da „niko ne treba da bude kritikovan zbog postizanja svojih ciljeva“.

insider.com

Pročitajte još

Pročitaj još