Mladalački izgled uz tečni kolagen

Postoji mnogo hranljivih sastojaka koji imaju značajnu ulogu u jačanju imunog sistema. Među njima se nalaze vitamin C i D kao i kolagen. Jedan od načina da se ojača organizam je unos adekvatne ishrane i Kolagen shota.

O potrebi organizma za kolagenom s vremena na vreme se pojavljuju teme sa opštim podacima. Zna se da je to protein koji je glavni sastojak donjeg sloja kože i zaslužan za elastičnost i čvrstinu kao i za bolju, kvalitetniju i sjajniju kosu i nokte. Podsećamo vas da se kolagen nalazi u mišićima, kostima, koži, tetivama kao i u krvnim sudovima, a koristi se i kao lepak za zglobove. Kako organizam stari proizvodnja kolagena se smanjuje i potrebno je da se u organizam unosi u tečnom stanju, jer je rezultat bolji.

Tečni Kolagen shot je koncetrovani anti-age proizvod koji ima preporučljive sastojke i koji može da ublaži borice. On podstiče i održava mladalački izgled, daje koži elastičnost, hidriranost i sjaj koji je ženama važan, naročito posle 35 godine. Ovaj dodatak ishrani ima riblji kolagen s dodatkom MSM-a, vitamina C, cinka, hijaluronske kiseline, vitamina B6, E i biotina. Vaša dnevna beauty rutina od 13. do 20. novembra može da se naruči sa 20% popusta na sajtu www.collagenshot.rs Ovo je odlična prilika da probate drugačiji, a stručnjaci kažu savršen sastav kolagena.

Koje zadatke ima Kolagen shot?

U svom sastavu Kolagen shot ima MSM, hijaluronsku kiselinu, cink i vitamine. Prednost je sadržaj ribljeg kolagena koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena, a koji se koristi u medicinske svrhe i spada u kolagen tipa 1. Njegovo tečno stanje ima do 10 puta bolju apsorpciju nego drugi kolageni u prahu ili tabletama. Mineralom lepote nazivaju MSM odnosno organski sumpor koje telo apsorbuje i koristi za mnoge procese u telu i stimuliše produkciju kolagena i keratina koji su važni za očuvanje mladalačkog izgleda kože, zdrave kose i jakih noktiju kome doprinose biotin i cink. Konzumacijom Kolagen shota svakoga dana unosi se u organizam dovoljna količina vitamina C koja apsorbuje MSM, dok vitamin E ima ulogu kod zaštite od oksidativnog stresa. Ovako ujedinjeni vitamini pomažu u normalnoj funciji imunološkog sistema, kao i u otklanjanju umora i iscpljenosti.   

Organski sumpor ili MSM

Metilsulfonilmetan ili organski sumpor (MSM) je noviji dodatak prehrani koji osim estetskih uticaja na lepotu ima i protuupalno dejstvo. Sumpor u našem organizmu proizvodi kolagen, a mnoga istraživanja potvrđuju da može da pomogne kod problema s kožom kod ekcema, rozacee, akni i dermatitisa. Povećava gipkost zglobova, pomaže kod smanjenja oteklina i upala koje su često prisutne kod reume, artritisa, reumatoidnog artritisa i osteoporoze. O multifuncionalnosti i iskustvima koja su imale mnoge žene možete da pročitate na Instagram profilu @gaianaturelle_adria.

Zašto stručnjaci savetuju konzumaciju

Utvrđeno je da kolagen poboljšava zdravlje jetre, ubrzava metabolizam, smanjuje bolove u zglobovima, pospešuje zdravlje kardiovaskularnog sistema i smanjuje vidljivost celulita. Kako stručnjaci kažu dobar je kao prevencija protiv gripa, jer pomaže da smanji upalu i doprinose optimalnom zdravlju creva i probavnog sistema.

Vaš organizam rećiće hvala za sve što uradite za njega i zapamtiti, a jednoga dana vratiće vam zdravljem i lepotom u zrelim godinama. Zato spavajte, hranite se zdravo, budite fizički aktivni, ovladajte tehnikama kontrole stresa, družite se i smejte se. Vreme je da se na prvom mestu žene više posvete sebi, svom izgledu u savremenom svetu. Kolagen shot ima prednosti, a organizam potrebu.

Pročitajte još

Pročitaj još