Ova boja noktiju će na najbolji način naglasiti vašu preplanulu kožu

Isprobajte je u svim različitim verzijama!

Leto je gotovo stiglo i već smo počeli da biramo lakove za nokte i nail art dizajne za najtopliji period godine. Impresivan pedikir ili manikir i neverovatni predlozi za nokte bez sumnje učiniće da kreirate svoj najmoderniji izgled tokom letnje sezone. Međutim, postoji nijansa koja će uvek uspeti da poveća vaše samopouzdanje i istakne vašu osunčanu kožu više nego ikad pre.

O kojoj boji je reč?

Naravno, pričamo o crvenoj boji. Sa ovom bojom nikada nećete pogrešiti, jer se može nositi tokom cele godine bez obzira na godišnje doba. Poigrajte se nijansama, birajući ponekad svetlije, a ponekad tamnije i videćete kako vaša koža sija i izgleda preplanulo.

Crvena kombinacija

Da li ste ljubitelj crvene boje, ali želite i drugačiji, alternativniji dizajn? Sve što treba da uradite je da dodate sve svoje omiljene nijanse u manikir. Svetli, tamni i apsolutno divni, ovi lakovi mogu vam dati savršen rezultat. U stvari, ako ih kombinujete sa zlatnim prstenjem, kontrast će postati još intenzivniji.

Fuchsia Love

Savršena alternativa crvenoj - fuksija. Zaljubićete se u ovu nijansu od prvog trenutka, ukoliko se do sada niste usuđivali da je odaberete. Drugačija i ženstvenija nijansa crvene naglasiće vašu preplanulost i lepe ruke. Živahna je, dinamična i žentvena – idealan izbor za sve vas.

Nude i tamno crvena

Kao što je poznato, nude nijanse pripadaju bojama zbog kojih koža izgleda tamnije. Ako ih kombinujete sa tamno crvenom, onda će rezultat biti više nego impresivan i apsolutno laskav. 

Crvena i ružičasta

Trendovi iz 80-ih relevantniji su nego ikad ranije i prenose se, ovog leta, i na nokte. Ako ste ljubitelj ekscentričnog dizajna i nijansi u manikiru, onda biste definitivno trebali usvojiti trend, koji kombinuje crvenu sa fuksijom. Generalno, igrajte se jarkim bojama, ne bojte se eksperimentisati i isprobavati neobične obrasce i kombinacije. Ekstravagantni manikir definitivno će vam postati najdraži i podići će vam samopouzdanje!

Breskva i crvena

Još jedan razigrani dvobojni manikir koji podseća na klasični šik francuski je crvena u kombinaciji sa nijansom breskve. Na ovaj način ćete uspeti da održite ravnotežu dok se istovremeno usuđujete da uđete u letnje raspoloženje. Ostatak nokta ostavite ili prirodnim ili u kremastom i diskretnom tonu.

Crvene vibracije

Na kraju, ali ne najmanje važna je jednostavna, klasična crvena. Pronađite nijansu koju volite i ne oklevajte da je primenite ponovo i ponovo ili sami kod kuće ili u svom omiljenom kozmetičkom salonu.

Pročitajte još

Pročitaj još