Šta se desi kada se sretnu dizajn i tehnologija?

Nastane novi Huawei MateBook X sa moćnim performansama i minimalističkim dizajnom

Ne znamo šta vi mislite o kategorijama New normal i Old normal, ali jedno je sigurno - takozvani New normal nam je doneo još veću potrebu za digitalnim tehnologijama i dobrim high-tech uređajima. Mnogi od nas se ne mogu pohvaliti zavidnim znanjem iz oblasti tehnologija, tako da uređaje koje koristimo obično biramo po preporuci ili izgledu, odnosno dizajnu. A ne smemo zanemariti ni veličinu i težinu uređaja koji koristimo, jer svi volimo da kada radimo ili uživamo sve bude easy going.

Upravo je Huawei MateBook X u jednom uređaju spojio sve što nam omogućava da brzo i lako koristimo kompjuter, a ujedno i uživamo, ne samo u performansama, već i u dizajnu.

Ali idemo redom…

DIZAJN

Silver Frost, boja za čistoću i nežnost, dovodi eleganciju na novi nivo. Sa izrazom mirnoće i misterije, Forest Green vas potapa u lepotu prirode.

Briljantni sjajni prah, spretno dodat površini, omogućava vam da vidite suptilne, ali lepe varijacije boja pod različitim svetlima. Zatim ga dodirnite, ponovo ćete biti zadivljeni njegovom dobro ispoliranom i sjajnom površinom.

IZRADA

Težak je svega 1 kg, a kada se na to doda kapacitet baterije od 42 Wh, možete neometano uživati u korišćenju tokom celog dana. Ekran mu je dijagonale 13,3 inča i poseduje touch-screen, a njegova visina je svega 13,6 mm.

Nosite ga kao, na primer Harper’s BAZAAR, svuda sa sobom i uživajte u slobodi koju vam HUAWEI MateBook X donosi.

EKRAN

Po prvi put nema metalnog okvira oko ekrana. Zajedno sa neverovatnim odnosom ekrana i tela od 90%, vaš pogled prevazilazi granice.

Tanki LTPS ekran obezbeđuje veću gustinu piksela, ali manju potrošnju energije.

RAČUNAR & TELEFON

Sa Huawei Share delom ugrađenim u tačped, jednostavno možete povezati telefon sa tačpedom kako biste ih transformisali u "JEDAN" super uređaj. Ekran vašeg telefona će automatski iskočiti na vašem HUAWEI MateBook X, tako da mogu da rade zajedno.

Prevucite i spustite datoteke između računara i telefona i lako delite.

Otvarajte datoteke na telefonu, a uređujte ih na računaru. Navigacija između vaših uređaja nikada nije bila lakša.

Pozovite ili se javite sa računara. Ostanite priključeni na jednom uređaju, odvodeći produktivnost na sledeći nivo.

INTUITIVNO ISKUSTVO

HUAWEI Free Touch precizno oseća vaš dodir na celom tačpedu i daje vam povratne informacije u pogledu vibracija. Sa većom površinom za kontrolu, imate više slobode za upravljanje sa više prstiju.

Takođe ćete obožavati koliko je površina glatka kada pritiskate, skrolujete ili prevlačite. HUAWEI MateBook X donosi prijatno iskustvo kontrole kao nikada pre.

SJAJAN ZVUK

Moćni kvad zvučnici i podeljena frekvencija omogućavaju vam vufere sa dubokim i rezonantnim basom i sa jasnim visokim tonovima. Sa dva zvučnika ugrađena u tastaturu, čućete 3D zvuk kako teče kroz telo. 

Sa dva mikrofona bliže vama, HUAWEI MateBook X može smanjiti buku i precizno prepoznati vaš glas sa udaljenosti od pet metara. Nema potrebe da podižete glas, jasno ćete se čuti na konferencijskim pozivima.

PERFORMANSE

MateBook X pokreće Intel i5 procesor desete generacije, uz koji će obavljanje radnih zadataka, ali i uživanje u filmovima, muzici i video-igrama učiniti neometano i lakše nego ikada.

BEZBEDNOST

Dugme za uključivanje takođe može detektovati vaš otisak kako biste brzo i bezbedno pristupili desktopu jednim dodirom. 

Kamera diskretno leži na tastaturi i izlazi samo kada vi to želite. 

BEZ BUKE

Zahvaljujući naprednoj osovini za provođenje toplote, vaš HUAWEI MateBook X može nastaviti da radi glatko, bez ikakve buke. Samo se opustite i dopustite da vaša kreativnost neometano teče.

Ne znamo da li je potrebno još nešto reći -  vreme je da iskusite umetnost lakoće uz Huawei MateBook X.

Pročitajte još

Pročitaj još