Učestvujte u kreativnom konkursu PROMENA KOJU ŽELIM i osvojite SAMSUNG GALAXY WATCH 4!

Kako se približava kraj godine i onaj čuveni 1. januar, tako u nama raste želja da - nešto promenimo. Koliko god puta nam se desilo da novogodišnje odluke ostanu samo to, odluke na papiru, i dalje se trudimo da godinu završimo u velikom stilu - rekapitulacijom postignutog i postavljanjem ciljeva za narednih 12 meseci.

Jedna od najčešćih odluka koja se nalazi na našoj listi želja jeste ona koja se tiče našeg fizičkog izgleda i zdravih navika - baš ona koju je zapravo najteže ispuniti. No, kako bismo vas motivisali da ovom cilju pristupite posvećeno i odlučno, pripremili smo kreativni konkurs PROMENA KOJU ŽELIM u kom možete da osvojite fantastičan SAMSUNG GALAXY WATCH 4!

U konkursu možete učestvovati na Grazia Serbia Instagram profilu, a sva pravila pronaći na ovom linku

Sat koji zna sve o vama

Većina ljudi želi da sazna više o sebi kako bi postali svoja najbolja verzija. Iz tog razloga Samsung je napravio potpuno novi Galaxy Watch 4, koji će biti vaš saputnik na putovanju ka zdravijoj verziji sebe.

Samsung BioActive Sensor i Samsungov najbrži čip su do sada najveće inovacije, a ugrađeni su u Galaxy Watch satove. Izmerite svoju telesnu masu BIA metodom za 15 sekundi pomoću samo dva prsta. Bilo kada, bilo gde. Pratite svoje aktivnosti i fitnes rezultate na satu i mobilnom telefonu. Vodite računa o broju koraka koje napravite i utrošenim kalorijama, ali za svaki slučaj budite i dalje na GPS mreži. Galaxy Watch 4 sat se upoznaje sa vašom rutinom prepoznajući fizičke aktivnosti, a uz podršku za preko 90 različitih vežbi u stanju je da vam dostavi veoma precizan izveštaj sa treninga.

Pored odličnih karakteristika, Samsung Galaxy Watch 4 ćete obožavati i zbog elegantnog, jednostavnog, a fantastičnog dizajna - možete birati između analognog i digitalnog lica sata uz mnoštvo pozadina, fontova i boja koje odgovaraju vašem ukusu, vremenskim prilikama ili nekom događaju. Učinite lice svog sata jedinstvenim pomoću AR emotikona koji odražavaju vaš stil, dok animirana grafika prikazuje vaše aktivnosti, kao što su trčanje ili slušanje muzike.

Samsung Galaxy Watch 4 je sve što će vam biti potrebno da u 2022. budete nova, najbolja verzija sebe, zato ne propustite da učestvujete u našem nagradnom konkursu koji traje do 21. decembra u ponoć. Budite kreativni i srećno!

PROMO

Pročitajte još

Pročitaj još