Još dugo će se o njemu pričati: Najlepše izdanje Jennifer Lopez iz Venecije

Izazovna bela haljina u kojoj se pevačica pojavila na crvenom tepihu, izazvala je podeljena mišljenja, a kada je ova kreacija u pitanju podeljenih mišljenja definitivno nema!

Filmski festival u Veneciji koji je zvanično završen tokom proteklog vikenda, privukao je brojne ličnosti iz sveta filma ali i šou biznisa. Crvenim tepihom prodefilovala su neka od najpoznatijih holivudskih imena, a interesovanje medija bilo je intenzivnije no ikada od sada.

Razlog za to svakako leži u činjenici da je u pitanju prvi glamurozni filmski događaj koji se od početka pandemije korona virusa dešavao u najopuštenijoj formi do sada, bez maski i sa mnogo više odazvanih gostiju, ali upravo i u tim zvanicama ili bar nekima od njih.

Oni najslikaniji definitivno su bili “novopomierni” par Jennifer Lopez i Ben Affleck, što je pogotovo bio slučaj tokom njihovog pojavljivanja na završnoj večeri festival - s obzirom da je ovo bilo prvo zvanično pojavljivanje para na crvenom tepihu.

Međutim, tokom par dana boravka u bajkovitoj Veneciji, pevačica i glumac fotografisani su u nekoliko različitih prilika - za koju bi se reklo da je J.Lo imala danima unapred osmišljenu modnu kombinaciju.

Ona koja se najviše istakla po svojoj lepoti u svakom domenu, definitivno je balska korset haljina sa oslikanim motivima Venecije. U pitanju je Dolce & Gabbana komad koji dolazi iz njihove kolekcije za jesen/zimu 2013. godine.

Jennifer je haljinu ponela tokom modnog fotografisanja, krstareći nestvarnim venecijanskim kanalima u gondoli.

S obzirom na značajnu efektnost haljine, aksesoari i beauty departman bili su u drugom planu. Sveden stilu “old Hollywood” klasika, podrazumevao je blago uvijene lokne, crveni mat karmin, naglašene trepavice blago sjajnu senku na kapcima.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još