Ažuriranje letnjeg ormara: Komadi koji će vam dati moderan izgled tokom celog dana

Nadogradite svoj stil jedinstvenim predlozima.

Dolaskom leta pojavljuju se novi trendovi koji nam pomažu u stvaranju modernih outfita koji će privući poglede. Bez obzira na vaš stil, postoje neke stvari koje ne smeju nedostajati nijednom ormaru ovog leta.

Svetle boje daju izgledu optimizam, lanene tkanine ponovo dominiraju, hladeći nas u vrućim danima, dok se maksi linije i pruge smatraju osnovnim dodacima letnjoj kolekciji. Kada se ovi elementi kombinuju sa kvalitetom i elegancijom, rezultat je jednostavno neverovatan.

Na osnovu gore navedenog, predstavljamo vam najmodernije i najotmenije komade koje bi svaka devojka koja prati trendove trebalo da ima u svojoj garderobi. Letu su potrebni lagani dizajni i prozračne tkanine koje će pomoći u stvaranju odevnih kombinacija koje će poželeti mnoge žene.

Co-ords

Komplete smo upoznali prošlog leta, ali je njihova dinamika bila posebno jaka u zimskim mesecima. Elementi koji ih svrstavaju tako visoko na našoj listi su lakoća i brzina koju nam daju da stvorimo jedan od najupečatljivijih outfita. Naravno, sve navedeno ih je pretvorilo u jednu od ključnih stavki leta. Raznolikost njihovih dizajna je sjajna, ali svakako ćemo vam predložiti da obratite više pažnje na razigrane uzorke, poput cvetnih. Da biste napravili razliku i izvukli se iz uobičajenog, ostavite pantalone malo po strani i odaberite impresivan crop uz suknju. Upotpunite stajling ravnim sandalama.

Lan

Vrhunska letnja tkanina je bez razmišljanja – lan. Opuštena i prozračna, pružiće vam upravo ono što tražite ovog leta. Koristi se za sve dizajne, od košulja, pantalona, suknji i haljina. Koji god odevni komad da odaberete impresioniraćete svojim izgledom.  

Pruge

Dezeni su saveznik žena koje vole modu. Oni nadograđuju naš izgled i mogu dati dodatne poene našem stajlingu. Za ovu sezonu najveći trend u svetu grafika su pruge. Na odličan način kombinuju francuski nautički stil sa letnjom esencijom. Pored klasične plave i bele, naći ćete ih u gotovo svim kombinacijama boja.  

Kombinezon

Ako tražite komad koji će vam pružiti kreiranje stajlinga za pet minuta, onda je to bez sumnje kombinezon. Ne samo da ćete imati stilski izgled spreman za samo nekoliko minuta, već ćete ga moći nositi ceo dan, a da uopšte ne morate ništa da menjate.

Smele boje

Ako vas zanimaju moda i trendovi, onda znate koliku moć imaju boje. Ružičasta je veoma popularna, baš kao i sve ostale boje koje donose optimizam i lakoću tokom letnjih meseci. Crvena, plava, zelena, žuta i nijanse zalaska sunca su neke od onih koje možete koristiti.  

Maksi haljina

Još jedan must-have letnje sezone. Duge haljine su odevni komadi koji kriju u sebi pravo letnje raspoloženje. Možete ih kombinovati i sa baletankama i sa visokim potpeticama, u zavisnosti od karaktera koji želite da date svojoj odeći. Predlažemo da pronađete nijansu koja će naglasiti vašu preplanulu kožu tokom leta. Nosite ih u kombinaciji sa predmetima od rafije, kao što su šeširi i torbe.

foto:Pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još