Harper's Bazaar Srbija

Alberta Ferretti Resort 2021 – s ljubavlju iz Italije

Za proslavu lepote nije potrebna posebna prilika, ali za 70-godišnju dizajnerku Albertu Ferretti sada je potrebnija neko ikada.

Italija je bila jedna od zemalja koja je najteže pogođena pandemijom. Sada, kada se život vraća u normalu, mnoge stvari nisu iste:

„Uzeli smo zdravo za gotovo sve lepote zemlje koju imamo. I zaista smo okruženi lepotom! Naši gradovi, koji su tokom izolacije bili prazni, bili su veličanstveni. I to sada želim pokazati svojim radom”, rekla je Ferretti.

Resort kolekcija 2021 modne kuće Alberta Ferretti izgleda kao oda Italiji. Video kojim je predstavljena izgledao je kao razglednica, jer se pozadina iza lepih haljina menjala slikama Venecije, Firence, Rima, Napulja…

„Možda još uvek ne osećamo pozitivan duh, nema mnogo zabavnih okupljanja, zabava i glamuroznih događaja, ali ubeđena sam da se žene uvek žele osećati lepo i posebno. A sada, nakon toliko meseci izolacije, ovo je dah vazduha koji im želim dati. Moramo ponovo da počnemo da sanjamo“, dodala je Alberta Ferretti.

Sanjajte s njom u našoj galeriji, a prezentaciju kolekcije pogledajte u sledećem videu.

  

Najnovije