Harper's Bazaar Srbija

Italijanska moda u Beogradu: Brend PATRIZIA PEPE predstavio je kolekciju za proleće/leto 23

U sklopu manifestacije “Italijanska moda u Beogradu”, gde su italijanski brendovi predstavili svoje kolekcije, u rezidenciji italijanskog ambasadora održana je i PATRIZIA PEPE revija. Ovaj glamurozni događaj, na kom su zvanice imale priliku da vide novu kolekciju brenda za proleće/leto 2023, organizovan je od strane kompanije “Fashion Company”, agencije “Fabrika” i italijanske ambasade.

Prepoznatljiv po minimalističkoj estetici s pomakom, italijanski brend PATRIZIA PEPE zasluženo je stekao kultni status posle gotovo tri decenije postojanja na svetskoj modnoj sceni. Modeli su namenjeni samouverenim ženama koje istinski uživaju u modi, a zaštitni znak brenda the Fly postao je simbol besprekornog kvaliteta utkanog u svaki komad.

U novoj kolekciji dominiraju upečatljivi kolorit, lepršavi krojevi i laganiji materijali koji toplim prolećnim danima pružaju poseban šarm. Uz metalik nijanse koje su postale glavni aduti prolećne garderobe, ključne komade odlikuju atraktivni geometrijski prorezi, stvoreni za suptilno isticanje siluete. 

U galeriji ispod pogledajte celu kolekciju.

Foto: Fabrika

Najnovije