Harper's Bazaar Srbija

Couple Goals: Najbolje obučeni parovi na Nedelji mode u Londonu

Majstori matching autfita.

Nedelja mode u Londonu privodi se kraju, a jednu od poslednjih, i najspektakularnijih, revija priredila je modna kuća Moncler (Moncler Genius Show), kojoj su prisustvovali takozvani A-listeri, odnosno najpoznatiji ljudi sa modne, muzičke i glumačke scene na svetu. Bili su tu Naomi Campbell, Winnie Harlow, Ashley Graham, Sara Sampaio, Serena Williams, Alicia Keys, Alexa Chung, Jourdan Dunn, FKA Twigs, ali i dva para koja su ukrala šou. 

Pojavivši se ogrnut ćebetom Pharrell Williams, muzičar, preduzetnik a od nedavno i kreativni direktor muškog odeljenja modne kuće Louis Vuitton, bio je sam po sebi dovoljan da privuče pažnju svih prisutnih, ali u društvu supruge Helen Lasichanh i sina Rocketa, to mu je definitivno pošlo za rukom. 

Pharrell i supruga nosili su identične patike, sin je imao roze, takođe su kao po običaju imali i slične kape – on zelenu, ona crnu, a muzičar je na sebi imao aksesoar po kome je postao i prepoznatljiv – Tiffany & Co naočare za sunce, optočene dragim kamenjem, koje su nastale iz njegove saradnje sa najpoznatijom kućom nakita na svetu.  

Za razliku od Pharrella i supruge, drugi par možda nije u tolikoj meri uskladio autfite, ali je bio prilično skladan. 

Justin je nosio jaknu u kobaltno plavoj boji, koloritu sezone, dok je Hailey na sebi imala malu crnu haljinu i sandale koje je uparila sa kropovanim belim prslukom. 

Rosie Hungtinton Whitley i Jason Statam, par koji nije uslikan na Moncler Genius reviji, ali jeste na najiščekivanem događaju na Nedelji mode u Londonu – debiju Daniela Leeja za Burberry, možda nije uskladio autfite, ali je zahvaljujući crnoj izgledao najskladnije od svih. 

Možemo da pretpostavimo da je glumac, koga zaista retko viđamo na modnim manifestacijama, na reviju došao na nagovor supruge, ali je ostao dosledan svom kežual stilu – pojavio se u patikama i sportskim pantalanoma i jakni, dok je ona na sebi imala elegantan kombinezon i salonke. 

Ne samo da je posmatrao reviju iz prvog reda, nego se činilo da Statam zaista uživa u šouu – u jednom trenutku je čak razmenjivao i nežnost sa suprugom, sa kojom je pre šest meseci dobio drugo dete, ćerku Isabellu. 

Rosie i Jason se nikad nisu venčali, i dalje uživaju u vereničkom statusu, a pre pet godina postali su roditelji dečaka Jacka. Skladan odnos održavaju očigledno uživajući u vremenu koje provode zajedno, u šta ne spadaju samo događaji koji podrazumevaju crveni tepih, nego i adrenalinske sportske aktivnosti.  

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia 

Najnovije