Sav glamur crvenog tepiha koji nam je bio potreban

Ima nešto prefinjeno u vezi sa Londonom, što je BAFTA Awards 2022 hvalisavo i prikazala na crvenom tepihu događaja.

Četiri velike Nedelje mode samo što su završene, a vrhunski dizajneri imali su pune ruke posla na novom dešavanju ovog vikenda. U Londonu održana je 75. dodela British Academy Film Awards (BAFTA), okupljajući u Royal Albert Hall-u neka od najlegendarnijih svetskih imena filmske industrije, koja su nam isporučila outfite epskih razmera na crvenom tepihu.

Sezona dodela nagrada u punom je jeku, počevši od prošlog meseca sa ceremonijalnim otvaranjem na SAG Awards, a poznate ličnosti ne prestaju da nam serviraju veoma ozbiljan glamur, šepureći se red carpet-om u svojoj stilskoj raskoši.

Sveprisutnost satena i somota bila je nadograđena detaljima u vidu perja, čipke i šljokica. Rukavice se i te kako vraćaju na modnu scenu, donoseći estetiku zlatnog Holivuda, a dizajneri su se potrudili da unesu dodatnu senzualnost u svoje kreacije, otvorenim dekolteima i dubokim izrezima.

Od Gucci senzacije koje su ponele Sienna Miller, Salma Hayek i Daisy Edgar-Jones, do uglađenog Chanela u izvedbi Lucy Boyton, posetite našu galeriju za najlepše stajlinge slavnih glumica sa BAFTA dodele nagrada za 2022.

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović

Pročitajte još

Pročitaj još

Margot Robbie i Lily-Rose Depp u Chanel haljinama na dodeli BAFTA nagrada

Reč je o Margot Robbie i Lily-Rose Depp. Naravno, obe su se pojavile u Chanel kreacijama. Margot, koja je nominovana za najbolju propratnu ulogu u filmu “Once Upon a Time... in Hollywood”, nosila je dugu crnu haljinu od čipke, a koja je bila deo Haute Couture kolekcije za proleće i leto 2020. Od aksesoara je imala 18k zlatne i dijamantske “Bouton de Camelia” minđuše, kao i “Camelia Sculpte” prsten, takođe, Chanel kolekcije.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža na BAFTA dodeli

Šta više William je i predsednik BAFTA dodele nagrada, te je iste, on lično i uručivao glumcima. Dolaskom na događaj, dok su prolazili pored fotografa na crvenom tepihu, svi su bili oduševljeni njihovim odevnim kombinacijama. Dok se William odlučio za klasičnan smoking, Kate se pojavila u belo-zlatnoj Alexander McQueen haljini koju je već nosila 2012. godine tokom svečane večere na Malaziji.

BAFTA 2019: najbolji stajlinzi zvezda

Uporedo sa Grammy dodelom nagrada koja je održana u Los Anđelesu, organizovana je još jedna ozbiljna manifestacija, ali u Velikoj Britaniji.

Zašto Kate Middleton nije nosila crnu haljinu na BAFTA dodeli nagrada?

Umesto crne haljine koja bi predstavljala podršku Time’s Up pokretu, Kate Middleton je prošle večeri nosila tamno zelenu haljinu dizajnerke Jenny Packham.

BAFTA 2018: zvezde nosile crno i pokazale podršku Time's Up pokretu

Još jedan tihi prostest je preuzeo veliku ceremoniju, ovog puta u Velikoj Britaniji na BAFTA dodeli nagrada.

Najbolje obučene zvezde na BAFTA 2017 dodeli nagrada

Sezona dodela nagrada i Crvenih tepiha je uveliko u toku.