Harper's Bazaar Srbija

Dolce & Gabbana predstavlja svoj virtuelni butik

Otkrijte novinu italijanskog brenda.

Otkrijte novinu italijanskog brenda.

Jedinstveno iskustvo kupovine, šireći geografske i vremenske granice fizičke maloprodaje zahvaljujući beskonačnom potencijalu digitalnog univerzuma: Dolce & Gabbana predstavlja svoj virtuelni butik, novi način otkrivanja i doživljavanja načina života brenda.

Na sajtu brenda možete krenuti u virtuelni obilazak 360 ° njihovih najlepših prodavnica, što je prilika koja približava udaljena mesta, nudeći predlog kupovine koji prevazilazi fizičke granice, a istovremeno garantuje kupcu mogućnost da se oseća dobro, uz pomoć i savetovanje pravog predstavnika prodaje.

Latinoamerički korisnici imaju priliku da zarone u butik u Majamiju i otkriju njegovu veličanstvenu arhitekturu koja je inspirisana operskom kućom Teatro alla Scala, jedan od najekskluzivnijih i istorijskih hramova muzike.

Postoji još mnogo toga: da bi upotpunili iskustvo, kupci mogu da zakažu i virtuelni sastanak sa prodavcima koji ih telefonskim ili video pozivom prate u otkrivanju kolekcije u svim njenim aspektima, pomažući im da kreiraju sopstvenu listu želja.

Najnovije