Harper's Bazaar Srbija

Glumice to rade drugačije: Liv Tyler u novoj Marc Jacobs kampanji

Holivudske ličnosti i moda - veza koja s godinama postaje sve čvršća.

Anne Hathaway zvezda je SS23 Versace kampanje, Jenna Ortega slikana je za adidas, a Sidney Sweeney za Frankies Bikinis – samo je delić modnih vesti u poslednjih mesec dana. Holivudske ličnosti i moda, neraskidiva je veza, koja svim akterima donosi brdo novca, uticaja i zadovoljstva.  A najnovija vest iz te kategorije jeste – Liv Tyler u SS23 Marc Jacobs kampanji za kolekciju Heaven. 

Četrdesetpetogodišnja glumica izgleda sjajno na fotografijama koje je radila Harley Weir, a stilizovala Danielle Emerson i na kojima se pojavljuje još poznatih ličnosti među kojima su Ice Spice, reper Lil Uzi Vert, francuska modna dizajneka Michele Lamy i muzičar Yves Tumor.

Glamurozna ekipa fotkana je na nekoliko različitih lokacija u Bronksu, a Liv, dok leži na kauču u platformama sa kaišićima, kao modna ikona devedesetih i dvehiljaditih savršen je izbor za zaštitno lice kolekcije koja kao inspiraciju ima Y2K.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @heavn

Marc Jacobs SS23 kolekcija je spoj nekoliko kapsula kolekcija brenda i sadržo acid washed mini haljine, denim setove ilustovane sa dezenima štampe, majice sa raznim grafičkim rešenjima, kinky ogrlice, torbice sa logom brenda. Dostupna je na marcjacobs.com i u Heaven By Marc Jacobs radnji u Londonu, koja je otvorena u martu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @heavn

A u nastavku pogledajte neke od novijih kampanja poznatih holivudskih zvezda koje volimo:

Anne Hathaway za Versace

What a thrill to be a Versace woman, izjavila je Hathaway.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Zegna & Kieran Culkin

Promišljen potez modne kuće za da za kampanju angažuje Kierana Culkina, zvezdu serije koja upravo prikazuje poslednju sezonu, Succession.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZEGNA (@zegnaofficial)

Julia Garner za Gucci

Kultna Gucci torba The Horsebit 1955 reklamira ne jedna, nego nekoliko holivudskih lepotica među kojima su Halle Bailey, Hanni i Julia Garner, koje je fotkao duo Mert & Marcus.

Taylor Russel za Loewe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Russell (@tayrussell)

Simona Tabasco i Beatrice Grannò za SKIMS

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije