Harper's Bazaar Srbija

Emma Watson u “naked” kombinacji

Ništa nam ne ubrzava puls kao dobar par cipela.

Ove sezone, modni bogovi isporučili su model cipela koje će nesumnjivo biti najzanimljivije čizme u 2022. O čemu se radi? Rećićemo samo: Jimmy Choo x Mugler. Kolaboracija ovog legendarnog modnog saveza otkrivena je u februaru, ali njihov dizajn “naked” čizama već se uveliko prodaje širom sveta. Sasvim je jasno i zašto.

Samo ove nedelje imali smo prilike da vidimo Emmu Watson u dubokom modelu brenda, na zabavi koja je prethodila BAFTA Awards-u. Odevena u crno od glave do pete, glumica je stilizovala svoje čizme sa šik Nensi Dojaka haljinom (još jedan IT brend u 2022-oj), crnim blejzerom i torbom preko ramena. Savršena estetika za večernji izlazak.

Herojina “Hari Potera” nije jedina koju je ova statement kolaboracija Jimmy Choo fashion cipela oduševila – trendseterke Anna Vitiello i Tiffany Hsu takođe su viđene u ovom modelu cipela – što je sasvim jasan znak odobravanja.

Sa upečatljivom mrežastom tkaninom koja se obavija oko stopala, čizme dolaze u dva modela: urban, kraći kroj i dramatičan stil do butina, kao i u dve boje – crnoj i neon zelenoj nijansi. Detalj u vidu “naked” pruga daje veoma zanimljivu iluziju zbog koje se čini kao da ni ne nosite cipele.

Da li ste spremne da ponesete svoj par? Inspirišite se klikom na našu galeriju.

Foto: Profimedia, Instagram

Pirredila: T.Mišović

Najnovije