Harper's Bazaar Srbija

Polished vibe: Jennifer Lopez priklonila se novoj “quiet luxury” estetici

I tako dobro joj stoji!

Kada je reč o njenim modnim izborima, J.Lo obično pravi hrabre poteze. Ko bi mogao da zaboravi njenu Versace haljinu sa Grammy dodele, ili u skorije vreme, njen šešir na Met Gali? Kada se ona obuče, cilj joj je da zaustavlja poglede. Ali čini se da čak ni Jennifer nije ostala imuna na uporni minimalistički stilski pokret ovog leta. Nedavno je viđena u Los Anđelesu u jednostavnijem outfitu, koji je mnogo tiši od njenog prepoznatljivog stila.

Zahvaljujući brendovima kao što su Khaite, The Row i Gabriela Hearst, ove letnje sezone je u trendu prigušeni senzibilitet – pomislite na sve neutralne palete boja i suptilno krojenje – i ta uglađena vibracija, odnosno “quiet luxury”, očigledno je uticala na latino zvezdu.

Jenny se ovog puta odlučila za klasičan beli top uparen sa crnim pantalonama širokih nogavica i kratkim kardiganom. Njene Chanel mokasine i pufnasta Coach torba, takođe su imali relativno diskretne logotipe – daleko od smelih dizajnerskih monogramskih izgleda koje je nosila u prošlosti. Ceo izgled bio je lak i elegantan na diskretan i neprenaglašen način.

Priznaćete, dramatična promena u odnosu na chunky Timberlands cipele i ogromne avijatorke koje Jennifer obično nosi.

Foto: Profimedia

Tekst: T:M.

Najnovije