Harper's Bazaar Srbija

NFL Fashion Week: Igrači Philadelphia Eaglesa i Kansas City Chiefsa pred utakmicu kao na modnoj pisti

Sportisti zahvaljujući kojima se drugačije gleda na mušku modu.

Dva dana nakon finala Super Bowla svi i dalje pričaju o Rihanninom nastupu, najskupljim reklama u istoriji američke televizije koje su se tamo emitovale, poznatim ličnostima koje su pratile meč Philadelphia Eaglesa i Kansas City Chiefsa, ali, bogami, i o tome kako na utakmicu dolaze današnje NFL zvezde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El Snap (@elsnapnfl)

Da znaju da naprave Big Entrance, pokazali su članovi oba tima koji su se u nedelju, 13. februara u noć, borili za titulu najboljeg. Apsolutno svaki igrač Eaglesa i Chiefsa izgledao je kao da je krenuo na Nedelju mode u Njujorku (koja se upravo dešava) pre nego na meč života koji odvijao na State Farm stadionu u Glendejlu u Arizoni. 

Među američkim fudbalerima je po stilu, a i kasnije na terenu, prednjačio JuJu Smith-Schuster (Chiefsi), koji je došao u suknji američkog brenda Thom Browne. Suknja je modni komad koji već nekoliko godina vidimo na prilično manly men muškarcima, doduše retko van crvenog tepiha, na kojem su je nosili Brad Pitt, Oscar Isaak, Bad Bunny, Lil Nas X, Harry Styles, ali dosad nijedan sportista. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NFL (@nfl)

Iako nisu bile u odevnim komadima koji su tradicionalno rezervisani za žene (sem ponekog komada nakita), JuJu Smitha-Schustera u odličnim stilskim kombinacijama pratile su kolege iz oba tima. Pogledajte u nastavku kako su američki fudbaleri stigli na utakmicu o kojoj će se pričati u narednim mesecima, a u kojoj su pobedu izvojevali Kansas City Chiefsi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kansas City Chiefs (@chiefs)

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije